Τρίτη, 23 Μάρτιος 2021 19:27

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Στην έδρα των Μερένγκες το πρώτο ματς των «8»

Γράφτηκε από τον
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Στην έδρα των Μερένγκες το πρώτο ματς των «8»

 

Κανονικά στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ η Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο ματς των «8» του Champions League, μετά την άρση των περιορισμών από την ισπανική κυβέρνηση στις πτήσεις από Αγγλία.

Οι γνωστοί, πια, περιορισμοί για τον Covid-19 που ισχύουν στα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη αναφορικά με τις πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, βάσει των οποίων αρκετές αναμετρήσεις του Champions League και του Europa League είχαν μεταφερθεί σε ουδέτερο έδαφος ως τώρα, έθεσαν σε ρίσκο και την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, με το Βουκουρέστι να ήταν το φαβορί για τη διεξαγωγή του όπως και του Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, η Βασίλισσα έλαβε εμμέσως το πράσινο φως από την ισπανική κυβέρνηση και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει για τον εντός έδρας αγώνα της. Κι αυτό διότι αποφασίστηκε άρση των περιορισμών στις 30 Μαρτίου, γεγονός που επιτρέπει αυτόματα στους Reds να βρεθούν στη Μαδρίτη για το ματς στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Απριλίου.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί κανονικά στο «Άνφιλντ» στις 14 Απριλίου.

Πηγή: gazzetta.gr