Τετάρτη, 24 Μάρτιος 2021 11:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρεμιέρα την Κυριακή στη Νάξο με Σαντορίνη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρεμιέρα την Κυριακή στη Νάξο με Σαντορίνη

Από τη Νάξο θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι της Καλαμάτας στη Football League.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή στις 3 το μεσημέρι τη Σαντορίνη, η οποία θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου. Η μεσσηνιακή ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.
Η “αυλαία” για το νότιο όμιλο θα ανοίξει το Σάββατο, όπου η Νίκη Βόλου θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό το Αιγάλεω, σ’ ‘ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο νότιο όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο

Νίκη Βόλου – Αιγάλεω (12 μ.)

Κυριακή

Ρόδος – Επισκοπή
Ιάλυσος – Καλλιθέα
Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος
Σαντορίνη – Καλαμάτα
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι

Πήρε πιστοποιητικό η Καλαμάτα και 11 ακόμη ΠΑΕ

Δώδεκα ΠΑΕ της Football League, μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα, εξασφάλισαν χθες το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος.
Οι ομάδες αυτές είναι οι Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Σαντορίνη, Αστέρας Βλαχιώτη, Ρόδος, Βέροια, Καλλιθέα, Πιερικός, ΑΕΠ Κοζάνης, Επισκοπή, Αλμωπός Αριδαίας και Απόλλων Πόντου. Οι δώδεκα προαναφερθείσες ΠΑΕ προστίθενται στις Νίκη Βόλου, ΠΟ Τρίγλιας, Καβάλα, Αιγάλεω, Θεσπρωτό και Ολυμπιακό Βόλου, που είχαν πάρει το πιστοποιητικό από τον περασμένο μήνα. Έτσι, από τις 20 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Football League, εκκρεμότητες στην ΕΕΑ έχουν πλέον ο Ιάλυσος και ο Ασπρόπυργος.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής αναφέρει: “ Το πιστοποιητικό συμμετοχής της Καλαμάτας στη Φούτμπολ λιγκ είναι γεγονός! Η μικρή εκκρεμότητα που υπήρχε διευθετήθηκε και η διαδικασία ελέγχου της πληρότητας του φακέλου επιβεβαιώθηκε από την ΕΕΑ”