Κυριακή, 28 Μάρτιος 2021 17:37

Football League: Λευκή ισοπαλία η Καλαμάτα στην πρεμιέρα με Σαντορίνη

Γράφτηκε από τον

Ασφαιρη έμεινε στην πρεμιέρα της Football League η "Μαύρη Θύελλα" με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Σαντορίνη στο γήπεδο της Νάξου (0-0).

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχασε ορισμένες ευκαιρίες, όμως προς το τέλος κινδύνευσε και με ήττα. Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσελεπίδη στις καθυστερήσεις. 

Από εκεί και πέρα επίσης χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι της Ρόδου με την Επισκοπή, στην έδρα των "ελαφιών".

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ήταν η μόνη ομάδα που κέρδισε στον Νότιο όμιλο σήμερα, κερδίζοντας με1-0 την Ένωση Ασπροπύργου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βερνάρδος στο 50 λεπτό.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, η έτερη ομάδα της Ρόδου, ο Ιάλυσος υποδέχθηκε την Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 64' με τον Σταύρου, με τους Ροδίτες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 97', χάρη στο τέρμα του Χατζησάββα.

Νίκη στο ξεκίνημα για Καβάλα

Οσον αφορά το βόρειο όμιλο η Καβάλα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Πόλα (12') και Βαλανόπουλος (46'), με τον Γιώργο Γεωργιάδη να ανοίγει το σκορ για τους Σερραίους στο 10ο λεπτό.

Στα άλλα παιχνίδια του Βόρειου ομίλου, η Βέροια επικράτησε εύκολα της ΑΕΠ Κοζάνης με 3-0, χάρη στα δύο γκολ του Γιάννη Πασά και το τέρμα του πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Στέλιου Πόζογλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 της Τρίγλιας, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδημητρίου από το 4ο λεπτό, ενώ εύκολο απόγευμα είχε και ο Πιερικός, νικώντας τον Αλμωπό Αριδαίας με 2-0 στην έδρα του. Ο Θεσπρωτός πέτυχε το μοναδικό διπλό της πρώτης αγωνιστική για τον βόρειο όμιλο, κερδίζοντας του Απόλλωνα Πόντου με 0-1, χάρη στο γκολ του Αργεντινού επιθετικού, Ροντρίγκο Πατσέκο από το 14'.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής της Football League:

Βόρειος Όμιλος

Καβάλα - Πανσερραϊκός 2-1

Απόλλων Πόντου - Θεσπρωτός 0-1

Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια 1-0

Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Βέροια - ΑΕΠ Κοζάνης 3-0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 31 Μαρτίου)
Θεσπρωτός – Καβάλα
Βέροια – Απόλλων Πόντου
Τρίγλια – Αλμωπός Αριδαίας
Πανσερραϊκός – Πιερικός
ΑΕΠ Κοζάνης – Ολυμπιακός Βόλου

Νότιος όμιλος

Νίκη Βόλου - Αιγάλεω 1-2

Ιάλυσος - Καλλιθέα 1-1

Σαντορίνη - Καλαμάτα 0-0

Αστέρας Βλαχιώτη - Ασπρόπυργος 1-0

Ρόδος - Επισκοπή 0-0


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 31 Μαρτίου)
Αιγάλεω – Ιάλυσος
Ρόδος – Νίκη Βόλου
Ασπρόπυργος – Καλαμάτα
Καλλιθέα – Σαντορίνη
Επισκοπή – Αστ. Βλαχιώτη

Πηγή: sport24.gr