Τρίτη, 30 Μάρτιος 2021 11:34

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Για να μείνουμε πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Για να μείνουμε πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Α.Ο. Διαβολιτσίου ξεκίνησε από χθες ο Κώστας Παλαμάρας.

Ο ικανός τεχνικός παίρνει τη σκυτάλη από τον Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος τον είχε... διαδεχτεί τον Φεβρουάριο του 2020.
Δεκατρείς μήνες μετά, ο 45χρονος προπονητής επέστρεψε στον ΑΟΔ και έκανε την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.
Συνεργάτες του θα είναι δύο καταξιωμένοι Μεσσήνιοι τεχνικοί και γυμναστές, οι Μιχάλης Φασουλής και Γιάννης Αντωνόπουλος, με τον τελευταίο να συνεχίζει στην ομάδα. Ο Παλαμάρας στην πρώτη του θητεία, που διήρκησε 2,5 χρόνια, πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα αήττητος στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Γ’ εθνική, ενώ οδήγησε το Διαβολίτσι και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου κατέκτησε το τρόπαιο έχοντας στον πάγκο τον Αλέξη Μαντζούνη. Ο πρώην τεχνικός του Παμίσου και της Κυπαρισσίας αντικατέστησε στον πάγκο τον Παλαμάρα, το Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς και ενώ το πρωτάθλημα βρισκόταν στην τελική ευθεία.
Η εξάπλωση του κορονοϊού όμως, είχε ως συνέπεια να διακοπεί και να μην ολοκληρωθεί. Το Διαβολίτσι έμεινε στην κατηγορία και με τον Μαντζούνη ξεκίνησε προετοιμασία για το φετινό μαραθώνιο.
Το Νοέμβριο ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας και το πρωτάθλημα μπήκε για πέντε μήνες στον “πάγο”.
Η επανέναρξη έχει οριστεί γι’ αυτή την Κυριακή, αλλά λίγες μέρες πριν το ματς με το Τσιλιβή η διοίκηση ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον Μαντζούνη.
"Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Ματζούνη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια"., αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΔ για τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος κοουτσάρισε μόλις για δύο ματς πρωταθλήματος το Διαβολίτσι. Και αυτό γιατί οι αγώνες με Αίαντα Γαστούνης και Εθνικό Σκουλικάδου αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.
Ο Παλαμάρας καλείται πλέον να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή , σ’ ένα πρωτάθλημα που έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή ενός μόνο γύρου!
“Δέχτηκα την πρόταση να βοηθήσω την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με όλο αυτό που γίνεται με την πανδημία και την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσους μήνες διακοπής. Ετσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα για να μείνουμε θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό”, λέει στην ‘Ε” ο Κώστας Παλαμάρας για την απόφαση του να επιστρέψει στο Διαβολίτσι.
Ο νέος τεχνικός τονίζει στη συνέχεια ότι: “Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες γιατί υπάρχει μια μεγάλη περίοδο απραξίας. Προτεραιότητα είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Θα πάμε να δώσουμε τα παιχνίδια μας, να το ευχαριστηθούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Ο Κώστας Παλαμάρας ευχαρίστησε και την πρώην ομάδα του, τον Εθνικό Μελιγαλά γιατί όπως λέει: “Συναίνεσαν σε αυτή την απόφασή μου, να βοηθήσω το Διαβολίτσι στην προσπάθεια για παραμονή, από τη στιγμή που δεν υπάρχει και πρωτάθλημα στην Α’ τοπική. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση”. Ο Παλαμάρας κάθισε μόνο για ένα ματς (με Τέλλο Αγρα) στον πάγκο του Εθνικού , αφού στη συνέχεια το πρωτάθλημα διεκόπη και μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει. Η διοίκηση της ομάδας του Μελιγαλά με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το “διαζύγιο” με τον Παλαμάρα.
"Η ομάδα μας σας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ.Κώστα Παλαμάρα. Ο κ. Παλαμάρας στο σύντομο πέρασμα από την ομάδα μας έδειξε πραγματικά πολύ καλά δείγματα της δουλειάς του και η διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων δεν βοήθησε έτσι ώστε να βγει το αποτέλεσμα στο γήπεδο.
Εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και ότι καλύτερο στην συνέχεια", καταλήγει η ανακοίνωση.