Τρίτη, 30 Μάρτιος 2021 15:29

Νίνης: "Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό"

Γράφτηκε από τον

Καλεσμένος στην “Ώρα του Βόλου” ήταν ο Σωτήρης Νίνης, με τη συζήτηση να πηγαίνει και στο μέλλον του, λέγοντας πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ώρα του Βόλου" ήταν ο Σωτήρης Νίνης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βόλο για ακόμη ένα χρόνο, ενώ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, είπε πως δεν έχει κλείσει ακόμα το κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας για τον ίδιο.

Για το ότι η ομάδα του δεν μπήκε στην εξάδα, απάντησε: "Μας στεναχώρησε, θέλαμε να ήμασταν στην εξάδα, θα θέλαμε να είχαμε ανέβει περισσότερο. Κρίθηκε στα πολλά ματς που είχαμε τον Ιανουάριο, είχαμε και πολλούς τραυματίες, δεν μπορέσαμε να δώσουμε πολλές λύσεις. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα γίνει μια καλή προετοιμασία, θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες και θα βάλουμε τα θεμέλια για κάτι καλύτερο".

Για την περσινή σεζόν ανέφερε: "Δεν ήταν καλή, γιατί δεν είχα ομάδα".

Για το αν έχει κάνει λάθος επιλογές, τόνισε: "Και λάθος επιλογές και σωστές. Αν ξέραμε ότι θα ήταν λάθος, δεν θα τις κάναμε εξ αρχής".

Για το τι σκεπτόταν όταν υπέγραφε στον Βόλο: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να γυρίσω Ελλάδα με τίποτα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα ότι ήθελα να βρω ένα περιβάλλον που θα μπορούσε πραγματικά να με αγκαλιάσει, να με βοηθήσει, έτσι ώστε να δείξω και εγώ τον εαυτό μου και να επανέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ο Βόλος το έκανε αυτό, ο πρόεδρος μου έδωσε την ευκαιρία".

Για το αν περίμενε να έφτανε τόσο ψηλά ο Βόλος, είπε με ειλικρίνεια: "Δεν το περίμενα ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Ήξερα ότι θα είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ότι δεν θα κινδύνευε".

Για το μέλλον του είπε: "Με το χέρι στην καρδιά; Νομίζω ότι θα προτιμούσα να τελειώσω την καριέρα μου εκεί που ξεκίνησα παρά το να φύγω στο εξωτερικό και εννοώ ότι θα ήθελα τον Παναθηναϊκό".

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική: "Ναι φυσικά, είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα. Πραγματικά, το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι να γυρίσω στην Εθνική ομάδα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο παρά αυτό το κίνητρο που έχω στο μυαλό μου, να δουλεύω καθημερινά, να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα, να παίζω όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσω ξανά, έστω και μια φορά, να γυρίσω στην Εθνική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ