Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 11:00

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση (φωτό & βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε χθες η Καλαμάτα, καθώς επικράτησε στον Ασπρόπυργο με 2-0 της ομώνυμης ομάδας.

Ο Αλεξόπουλος στο 28’ και ο Μπακαγιόκο στο 85’ μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή της “Μαύρης Θύελλας”, η οποία έφθασε τους τέσσερις βαθμούς μετά την “λευκή” ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαντορίνη. Ετσι ισοβαθμεί με Ιάλυσο και Επισκοπή -την οποία υποδέχεται στην Κυριακή στο Στάδιο - στην κορυφή του νοτίου ομίλου.
Αντίθετα ο Ασπρόπυργος γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αυτή με τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ δεν έχει σκοράρει.

Η Μεσσηνιακή ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αυτή τη φορά έφυγε με χαμόγελα, από ένα γήπεδο που είχε πληρωθεί τα δύο τελευταία χρόνια, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Με 6 αλλαγές στην 11άδα

Με έξι αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τη Σαντορίνη παρατάχθηκε η “Μαύρη Θύελλα”.
Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στον Γκαλίτσιο (που έπαιξε αντί του τιμωρημένου Τσελεπίδη στο κέντρο της άμυνας) και άλλαξε όλη τη μεσοεπιθετική του γραμμή!
Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι Νατσιόπουλος, Σουμπίνιο, Μπουσμπίμπα, Αλεξόπουλος και Φελίπε, αντί των Ζαχαρόπουλου, Παυλίδη, Κέρι, Ηλιόπουλου και Μαρκόφσκι.

Με προβάδισμα στα αποδυτήρια

Η Καλαμάτα είχε τον έλεγχο του ματς που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής.. Και στο 28΄βρήκε το γκολ με τον Αλεξόπουλο έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μπουσμπίμπα και ωραία κίνηση του Φελίπε ο οποίος παρέσυρε τους αμυντικούς και έδωσε χώρο στον Αλεξόπουλο, που ήρθε από πίσω και σκόραρε. Το 0-1 έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που απείλησαν δύο ακόμα φορές μέχρι την ανάπαυλα με Μπουσμπίμπα και Φελίπε.

Στο 38’ ο Νατσιόπουλος τραυματίστηκε και ο Αναστόπουλος τον αντικατέστησε με τον Παυλίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ασπρόπυργος τον οποίο προπονεί ο Κριστόφ Βαζέχα προσπάθησε να πιέσει στο ξεκίνημα, δίχως όμως να έχει τη μεγάλη ευκαιρία.

Η Καλαμάτα χωρίς να απειλείται, αναζήτησε με υπομονή το δεύτερο γκολ που θα “κλείδωνε” τη νίκη και τα κατάφερε στο 85’ με την ωραία κεφαλιά του προωθημένου Μπακαγιόκο.
Στο 88’ ο Ηλιόπουλος είχε ευκαιρία για τρίτο γκολ, αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Γκέκας, Πατσατζόγλου, Τριποτσέρης, Αργυρόπουλος, Να (38′ λ.τρ Αμπεσόλο), Μουκίδης, Ζαχαρός, Τζανουλίνος (60′ Κυριαζής), Λάμπογλου, Πετσίτης, Μαρούδας (60′ Γεωργακόπουλος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Γκαλίτσιος, Παπατόλιος, Νατσιόπουλος (38′ λ.τρ Παυλίδης), Σουμπίνιο (67′ Αναστασόπουλος), Μπουσμπίμπα, Φελίπε (88′ Μαρκόφσκι), Αλεξόπουλος (67′ Ηλιόπουλος).

• Οι φωτογραφίες είναι από την Eurokinissi

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: “Πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί”

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς με τον Ασπρόπυργο ο Νίκος Αναστόπουλος.

“Πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει”, είπε αρχικά ο τεχνικός της Καλαμάτας και πρόσθεσε: “To πιο βασικό είναι, να έχουμε υπομονή, γιατί το πρωτάθλημα δεν μπορείς να το πάρεις ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη αγωνιστική. Εχουμε ακόμα παιχνίδια. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πανέτοιμοι. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και τους τρεις πόντους και από αύριο σκεφτόμαστε την Επισκοπή”.

 

FOOTBALL LEAGUE

NΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγωνιστική)
Αιγάλεω – Ιάλυσος 0-2
Ρόδος – Νίκη Βόλου 1-1
Ασπρόπυργος – Καλαμάτα 0-2
Καλλιθέα – Σαντορίνη 1-1
Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. Ιάλυσος 3-1 4
-. Καλαμάτα 2-0 4
-. Επισκοπή 1-0 4
4. Αστ. Βλαχιώτη 1-1 3
-. Αιγάλεω 2-3 3
6. Καλλιθέα 2-2 2
-. Σαντορίνη 1-1 2
-. Ρόδος 1-1 2
9. Νίκη Βόλου 2-3 1
10. Ασπρόπυργος 0-3 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(3-4 Απριλίου 2021)
Νίκη Βόλου – Ιάλυσος
Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος
Σαντορίνη – Αιγάλεω
Καλαμάτα – Επισκοπή
Ασπρόπυργος – Καλλιθέα