Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 11:38

Επέστρεψε στον Πάμισο ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τα “πράσινα” θα φορέσει και πάλι ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ένας από τους παίκτες που βοήθησαν στην περσινή άνοδο του Παμίσου από την Α’ τοπική στη Γ’ εθνική.

Ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός αποχώρησε το περασμένο Σεπτέμβριο από τους Νησιώτες λόγω σπουδών και επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδας της Μεσσήνης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
“ Επέστρεψε στην ομάδα μας ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος. Ο ταλαντούχος μέσο αμυντικός, προέρχεται από την Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης και πέρυσι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ανόδου στην Γ Εθνική. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε φύγει για τον Α. Ο Χαραυγιακού λόγο σπουδών. Γιώργο καλωσόρισες και πάλι! Να είσαι υγιής και να έχεις πολλές επιτυχίες, με την φανέλα της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Παμίσου για τη συμφωνία με τον Χαραλαμπόπουλο. Οι Νησιώτες προετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς με το Ναυπακτιακό Αστέρα, που όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή. Το αρνητικό είναι ότι οι “πράσινοι” δεν θα παίξουν στη Μεσσήνη λόγω εργασιών στο Στάδιο, αλλά στο γήπεδο του Μελιγαλά, που θα φιλοξενήσει και τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια.