Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 11:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νίκη με Επισκοπή για να μείνει κορυφή

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ματς σε Νάξο και Ασπρόπυργο, η Καλαμάτα θα δώσει αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, το πρώτο της παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο, με αντίπαλο την νεοφώτιστη στη Football League Επισκοπή.

Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη και μια ισοπαλία στο ξεκίνημα, χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία τους.
Η “Μαύρη Θύελλα” ύστερα από το 0-0 με τη Σαντορίνη στο γήπεδο της Νάξου, νίκησε μεσοβδόμαδα 2-0 τον Ασπρόπυργο. Η Επισκοπή επίσης ξεκίνησε με “λευκή” ισοπαλία στη Ρόδο, την Τετάρτη νίκησε 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη και ισοβαθμεί με την Καλαμάτα και τον Ιάλυσο στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Καλαμάτα έχει λοιπόν την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη την τρίτη αγωνιστική, εφόσον λυγίσει την αντίσταση της Επισκοπής και δεν κερδίσει ο Ιάλυσος εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου.
Οπως και να ‘χει, το τρίποντο είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους προκειμένου να μείνουν στην πρώτη θέση.
Η “αυλαία” της τρίτης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο θα ανοίξει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι με την αναμέτρηση του Αστέρα Βλαχιώτη με τη Ρόδο στη Σπάρτη, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.
Την Κυριακή εκτός από τα ματς σε Καλαμάτα και Βόλο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σαντορίνη – Αιγάλεω (στη Νάξο) και Ασπρόπυργος – Καλλιθέα.
Τα ματς σε Καλαμάτα και Νάξο θα ξεκινήσουν στις 2 το μεσημέρι για συγκοινωνιακούς λόγους.

“Θα τους δώσουμε χαρά με τη νίκη”

Το ματς με την Επισκοπή θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών λόγω της πανδημίας. Η ΠΑΕ Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητεί την κατανόηση του κόσμου, τον οποίο θέλει να χαροποιήσει με την κατάκτηση της νίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα για την είσοδο στο γήπεδο της Παραλίας όπου θα γίνει την Κυριακή το παιχνίδι με την Επισκοπή. Γνωρίζουμε ότι όλη η Καλαμάτα θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα, αλλά στο γήπεδο θα βρίσκονται τα άτομα τα οποία έχουν διαπιστευθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο για την αποφυγή συνωστισμού.
Ζητάμε την κατανόηση των οπαδών μας και πιστεύουμε ότι θα τους δώσουμε τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης”.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League:

Σάββατο

Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος, 12 μ. (ΕΡΤ3)

Κυριακή

Καλαμάτα – Επισκοπή, 2 μ.μ.
Σαντορίνη – Αιγάλεω, 2 μ.μ.
Νίκη Βόλου – Ιάλυσος, 3 μ.μ.
Ασπρόπυργος – Καλλιθέα, 3 μ.μ.

Η βαθμολογία
(σε 2 αγώνες)
1. Ιάλυσος 3-1 4
-. Καλαμάτα 2-0 4
-. Επισκοπή 1-0 4
4. Αστ. Βλαχιώτη 1-1 3
-. Αιγάλεω 2-3 3
6. Καλλιθέα 2-2 2
-. Σαντορίνη 1-1 2
-. Ρόδος 1-1 2
9. Νίκη Βόλου 2-3 1
10. Ασπρόπυργος 0-3 0