Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 15:07

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με... νέα ομάδα στην επανέναρξη της Γ’ εθνικής - Ανακοίνωσε 13 μεταγραφές!

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με... νέα ομάδα στην επανέναρξη της Γ’ εθνικής - Ανακοίνωσε 13 μεταγραφές!

Με τελείως διαφορετικό πρόσωπο θα εμφανιστεί ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Ανω Μεσσηνίας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση 13 (!) ποδοσφαιριστών στην... εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε λόγω... κορονοϊού.
Συγκεκριμένα εκτός από τον Σταύρο Τσουλάκο από την Α.Ε. Μάνης που είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και ημέρες, επέστρεψαν στον ΑΟΔ οι Βασίλης Κρεμμύδας από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, Νίκος Λιόλιος και Σπύρος Οδεμισιώτης από τον Πανθουριακό και ο Αγγελος Μπαστακός από το Νέο Αρι.
Ακόμη αποκτήθηκαν οι: Δημήτρης Μπάρκας από τον Παπαφλέσσα Χώρας, Αχιλλέας Χαρλέπας από τον Πανθουριακό, Γιάννης Στραβάκος από την Ομόνοια, Παναγιώτης Σίνος από τον Εθνικό Μελιγαλά, Στέφανος Παπαδόπουλος από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, Βασίλης Ψωμάρας από τον Παλληνιακό, Μάριος Μεταξάς από ΑΕ Καραβάς και Στράτος Παπανικολός από Καλαμάτας.

Συνεχίζει ο Γουέσλεϊ

Επίσης ευχάριστη είδηση για το τεχνικό τιμ είναι πως θα συνεχίσει στο Διαβολίτσι ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα, ως δανεικός από την Καλαμάτα.
Να θυμίσουμε πως στις αρχές της εβδομάδες είχαμε και αλλαγή προπονητή στον ΑΟΔ, με τον Αλέξη Μαντζούνη να αποτελεί ξαφνικά παρελθόν και τον Κώστα Παλαμάρα να παίρνει την θέση του, επιστρέφοντας στους “νερατζούρι” μετά από 13 μήνες. Συνεργάτες του είναι οι Μιχάλης Φασουλής και Γιάννης Αντωνόπουλος. Το Διαβολίτσι συνεχίζει την προετοιμασία του με προπονήσεις τόσο στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”, όσο και στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας στην Καλαμάτα, εν όψει της επανέναρξης της Γ’ εθνικής που πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου.