Σάββατο, 03 Απρίλιος 2021 20:00

Αστέρας Βλαχιώτη - Ρόδος 0-0: Λευκή ισοπαλία στη Σπάρτη (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και τη Ρόδο για την 3η αγωνιστική της Football League, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη του ματς, πριν τη συμπλήρωση των καθυστερήσεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφευγαν στην κόντρα, αν και προηγουμένως δεν έδωσε δυο φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.

Χωρίς γκολ στο 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και τη Ρόδο για την 3η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Football League. Μάλιστα, στην αναμέτρηση υπήρξαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής έληξε το παιχνίδι πριν τη συμπλήρωση των καθυστερήσεων ενώ οι φιλοξενούμενοι έτρεχαν στην κόντρα, επιδιώκοντας να φύγουν σε τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι προηγουμένως είχαν διαμαρτυρηθεί για δύο υπέρ τους φάουλ.

Στο 83ο λεπτό ο Μπαξεβάνος αποβλήθηκε για τη Ρόδο, αφού σταμάτησε με ένα μαρκάρισμα που θύμισε NFL τον επιτιθέμενο του Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος έφευγε για να βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα.

Επιπλέον, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι αντί να δώσουν ένα λάβαρο στον αντίπαλο με το σήμα της ομάδας του έδωσαν ένα πιάτο.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Αστέρας Βλαχιώτη έφτασε τους τέσσερις πόντους, ενώ στους τρεις έμεινε η Ρόδος.

Πηγή: sport24.gr