Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 13:52

Συνεχίζει στην κορυφή η Καλαμάτα, 1-0 την Επισκοπή με Μπουσμπίμπα!

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζει στην κορυφή η Καλαμάτα, 1-0 την Επισκοπή με Μπουσμπίμπα!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Καλαμάτα που επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής στο Δημοτικό Στάδιο, χάρις σε γκολ του Μπουσμπίμπα στο 8' με συρτό σουτ! Η "Μαύρη Θύελλα" μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοση της, όμως πήρε το τρίποντο και παραμένει στην κορυφή της Football League μετά από τρεις αγωνιστικές. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έχει δεχθεί γκολ τις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

 

Τέλος στον αγώνα! Η Καλαμάτα πήρε αγχωτική νίκη 1-0 επί της Επισκοπής!

92' Κίτρινες κάρτες για Τιάγκο και Τριανταφυλλάκη.

88' Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους. Ο Τιάγκο έκανε τη σέντρα, ο Γεωργούσης αμαρκάριστος έκανε το κοντρόλ από τη μικρή περιοχή, όμως δεν έπιασε καλά το σουτ και οι αμυντικοί της Καλαμάτας έδιωξαν την μπάλα!

84' Σέντρα του Τριανταφυλλάκη από δεξιά, ο προωθημένος Τσελεπίδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

80' Νέα αλλαγή και για την Επισκοπή. Ο Βέλιτς έβγαλε τον καλύτερο παίκτης της ομάδας του, Δημήτρη Σουμπασάκη και στη θέση του μπήκε ο Κουτάντος.

77' Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η ομάδα της Καλαμάτας. Ο Ζαχαρόπουλος πήρε τη θέση του Παυλίδη.

72' Δύο αλλαγές από τον Νίκο Αναστόπουλο. Εκτός αγώνα οι Μπουσμπίμπα και Αλεξόπουλος και στις θέσεις του μπήκαν οι Ηλιόπουλος και Τριανταφυλλάκης. Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος που ήταν αρχηγός, έδωσε το περιβραχιόνιο στον επίσης Μεσσήνιο Κώστα Ηλιόπουλο.

70' Καλή στιγμή για την Επισκοπή, με τον Παναγιωτίδη να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να φεύγει μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67' Δύο αλλαγές για τον Γιάσμικο Βέλιτς της Επισκοπής. Βγαίνουν οι Τσιριγώτης και Ανδρέου και στις θέσεις τους μπαίνουν οι Τσόφλιος και Γιαννιώτης. 

63' Η Καλαμάτα συνεχίζει να παίζει παθητικά και να δίνει χώρο στους φιλοξενούμενους, που μέχρι τώρα δεν το έχουν εκμεταλλευτεί.

60' Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Κέρι πήρε τη θέση του Σουμπίνιο.

56' Σέντρα του δραστήριου Σουμπασάκη από δεξιά, λάθος συνεννόηση Ταϊρη- Μπακαγιόκο, ο Τσιριγώτης έκανε το γύρισμα όμως ο Τσελεπίδης έδιωξε με κεφαλιά λίγο πριν τη γραμμή.

46' Σέντρα από δεξιά του Μπουσμπίμπα, ο Αλεξόπουλος έβαλε ωραία το κορμί του και έπιασε το γυριστό σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο και να φεύγει κόρνερ.

Αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Παπατόλιος πήρε τη θέση του Αναστασόπουλου που είχε κίτρινη κάρτα.

Ξεκίνημα στο β' ημίχρονο...

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο, με την Καλαμάτα να προηγείται 1-0 της Επισκοπής χάρις σε γκολ του Μπουσμπίμπα στο 8' με σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πάντως δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση της, με την κρητική ομάδα να ελέγχει τον ρυθμό και να απειλεί από δεξιά.

45' Αλλαγή λίγο πριν το ημίχρονο για την Επισκοπή. Εκτός αγώνα ο Χρουσιέλ και στη θέση του ο Γεωργούσης.

41' Ο Αναστόπουλος αλλάζει θέση στους Αλεξόπουλο και Μπουσμπίμπα. Ο πρώτος πήγε αριστερό εξτρέμ και ο σκόρερ της Καλαμάτας είναι δεξί χαφ, σε σύστημα 4-2-3-1.

33' Οι Μαρκόφσκι (κορυφή στην επίθεση) και Αλεξόπουλος (δεξί φτερό) δεν έχουν φανεί μέχρι τώρα, έχοντας τροφοδοτηθεί ελάχιστα. Ο Μπουσμπίμπα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της τοπικής μας ομάδας, ενώ πρωτοβουλίες παίρνει και ο Σουμπίνιο.

25' Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει δώσει χώρο στην Επισκοπή μετά το 15' και μπορεί να το πληρώσει... Από τη δεξιά πτέρυγα η ομάδα της Κρήτης είναι πολύ επικίνδυνη και ο Κωνσταντινόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα...

18' Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους... Ο Σουμπασάκης μπήκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα, με τον Λίμα να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον Ταϊρη να πραγματοποιεί φοβερή απόκρουση, κρατώντας το 1-0!

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που έκανε γκολ στη μοναδική της ευκαιρία μετά από 17 λεπτά αγώνα.

13' Πρώτη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση, τη δέχθηκε ο Αναστασόπουλος της Καλαμάτας για μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή.

8' Ατομική ενέργεια από αριστερά του Μπουσμπίμπα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το 1-0 για την Καλαμάτα!

Γκοοολλλλ για την "Μαύρη Θύελλα"!!!!

Ντεμπούτο για την Καλαμάτα κάνει σήμερα ο Κώστας Παναγιώτου, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Μαβινγκά στη δεξί άκρο της άμυνας. Για πρώτη φορά ξεκινά βασικός ο Νίκος Αναστασόπουλος αντί του Θανάση Παπατόλιου

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού προέδρου της "Μαύρης Θύελλας" Σωτήρη Καμπουγέρη που έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα ημέρες...

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ανδριανός (Αχαϊας) και βοηθοί οι Κακαφώνης (Αχαϊας) και Καραλής (Ηλείας).

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Παναγιώτου, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Αλεξόπουλος, Μπουσμπίμπα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Βουτσελάς, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ, Ανδρέου, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Τιάγκο, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης, Σουμπασάκης, Λίμα.