Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 07:18

"Η ομάδα θα κάνει αίσθηση σε όλη τη Μεσσηνία", λέει ο νέος τεχνικός του Τέλλου Αγρα Δημήτης Παναγιώτου

Γράφτηκε από τον
"Η ομάδα θα κάνει αίσθηση σε όλη τη Μεσσηνία", λέει ο νέος τεχνικός του Τέλλου Αγρα Δημήτης Παναγιώτου

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν εμφανίζεται ο Δημήτρης Παναγιώτου. Ο νέος τεχνικός του Τέλλου Αγρα πιστεύει ότι η ομάδα των Γαργαλιάνων θα πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική και θα κάνει αίσθηση σε όλη τη Μεσσηνία. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι θα γίνουν, τουλάχιστον, δέκα μεταγραφές.


"Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα θα καταφέρουμε να χτίσουμε μια ομάδα που ονειρεύονται όλοι οι Γαργαλιανιώτες και που του χρόνου θα κάνει αίσθηση σε όλη την Μεσσηνία. Το διαπίστωσα αυτό βλέποντας τη διάθεση που έχει το συμβούλιο, αλλά και τη δίψα και την αγάπη των πολυάριθμων φίλων της οιμάδας", λέει αρχικά ο Δ. Παναγιώτου, ο οποίος έγινε γνωστός στους μεσσήνιους από το πέρασμά του στην Εράνη.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε εν συνεχεία στους λόγους που έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Αγρα:
 "Ηταν ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση. Εδειξε πόσο πολύ στηρίζεται σε εμένα και επιθυμούσε αυτή τη συνεργασία. Γι' αυτό και εγώ κατέληξα στη σύναψη αυτής της συμφωνίας σχετικά νωρίς και απορρίπτοντας άλλες προτάσεις.
Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα είναι από τις πιο δυνατές. Θα γίνουν σίγουρα δέκα μεταγραφές".
Ο Δ. Παναγιώτου αναμένεται αύριο στους Γαργαλιάνους, όπου θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες ώστε να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. 
Για μόνιμη εγκατάσταση θα έρθει από τον Αύγουστο (κατάγεται από το Αγρίνιο), όταν δηλαδή και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.



Οι πρώτες μεταγραφές

Με την έλευση του κ. Παναγιώτου θα προχωρήσουν και τα μεταγραφικά θέματα. Ηδη έχουν γίνει επαφές με αρκετούς παίκτες και ίσως το Σαββατοκύριακο να υπάρχουν ανακοινώσεις. Στη λίστα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές εκτός Μεσσηνίας που θα καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ.
Η ενίσχυση θα αφορά όλες τις γραμμές και ο Τέλλος Αγρας αναμένεται να παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.