Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 11:40

Ξεκινά την Κυριακή η Γ’ εθνική!

Γράφτηκε από τον
Ξεκινά την Κυριακή η Γ’ εθνική!

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται πλέον Πάμισος και Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς την προσεχή Κυριακή αρχίζει η Γ’ εθνική μετά από πέντε μήνες διακοπής λόγω της πανδημίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε στη χθεσινή συνεδρίαση την επανέναρξη της εν λόγω κατηγορίας για τις 11 Απριλίου.
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την αγωνιστική που σταμάτησε και θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή μόνο ενός γύρου. Εν συνεχεία θα γίνουν πλέι -οφ ώστε να προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στη mikriliga.com:
“Η προκήρυξη ψηφίστηκε, ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 11 του μήνα. Θα ολοκληρωθεί ο γύρος που έχει ξεκινήσει και οι πρωταθλητές κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε πλέι-οφ, με μονά παιχνίδια, δύο εντός και δύο εκτός έπειτα από κλήρωση. Αναμένονται τελευταίες διατυπώσεις για τα τεστ, όσον αφορά το πώς θα κοινοποιούνται στην ΕΠΟ και ποιοι θα έχουν την ευθύνη”, είπε ο κ. Αντωνίου.
Ο Πάμισος ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που θα γίνει στο Μελιγαλά λόγω εργασιών στο Στάδιο της Μεσσήνης, ενώ το Διαβολίτσι παίζει στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή.
Αμφότερα τα ματς εντάσσονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Να σημειωθεί ότι για το Διαβολίτσι εκκρεμούν τα ματς με Αίαντα Γαστούνης και Εθνικό Σκουλικάδου, τα οποία είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.