Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:02

“MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στην κορυφή με όπλα την άμυνα και το ρόστερ

Γράφτηκε από τον

Τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα έδωσε η Καλαμάτα, διατηρώντας το αήττητο, αλλά και το μηδέν.

Η ‘Μαύρη Θύελλα” μετά το 0-0 στην πρεμιέρα με τη Σαντορίνη, νίκησε 2-0 τον Ασπρόπυργο με γκολ των Αλεξόπουλου, Μπακαγιόκο και την περασμένη Κυριακή με 1-0 την Επισκοπή (σκόρερ ο Μπουσμπίμπα) στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο.
Η συγκομιδή των 7 βαθμών σε τρεις αγωνιστικές και μάλιστα με δύο εκτός έδρας ματς είναι θετικός απολογισμός και φέρνει την μεσσηνιακή ομάδα στην κορυφή του νότιου ομίλου της Football League, μαζί με τον Ιάλυσο.
Η Καλαμάτα είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που δεν έχει δεχτεί γκολ και η άμυνα είναι ένα από τα “όπλα” στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το άλλο είναι το βάθος στο ρόστερ, που επιτρέπει στον Νίκο Αναστόπουλο να αλλάζει κάθε φορά την 11άδα.
Και στους τρεις αγώνες μέχρι σήμερα η “Μαύρη Θύελλα” έχει παραταχθεί με διαφορετική σύνθεση, με τις περισσότερες αλλαγές να αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή. Κόντρα στην Επισκοπή έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ο Παναγιώτου (ως βασικός αντί του τραυματία Μαβινγκά) και ο Τριανταφυλλάκης που μπήκε ως αλλαγή. Συνολικά έχουν χρησιμοποιηθεί 20 ποδοσφαιριστές!. Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα οι Καπούταγλης, Αραμπατζής, Καραχάλιος,, Σαλίνες και Καρούτης. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού εκτός από το ότι απαιτείται ξεκούραση, θα υπάρξουν τιμωρίες και τραυματισμοί.
Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, αλλά η 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Στη Ρόδο το Σάββατο

Από τη Ρόδο, που μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, θα φιλοξενηθεί το Σάββατο η “Μαύρη Θύελλα” σ’ ένα ματς που ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, όπως και τα υπόλοιπα στο νότιο όμιλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Aιγάλεω – Ασπρόπυργος
Ρόδος - Καλαμάτα
Ιάλυσος - Σαντορίνη
Αστέρας Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου
Επισκοπή - Καλλιθέα