Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 12:13

ΠΑΜΙΣΟΣ: Και με τη... βούλα έδρα στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Και με τη... βούλα έδρα στο Μελιγαλά

Μακριά από τη Μεσσήνη θα δώσει ως γνωστόν τους αγώνες που απομένουν στο... κουτσουρεμένο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ο Πάμισος, μιας και στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης γίνονται έργα για αλλαγή χλοοτάπητα και όχι μόνο...

Οπως είχε γράψει εδώ και ημέρες η "Ε" η έδρα των νησιωτών θα είναι το γήπεδο του Μελιγαλά. Η διοίκηση του Παμίσου με ανακοίνωση της χθες επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ομάδα μας θα αγωνιστεί τους πέντε εντός έδρας αγώνες για αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν στο Γήπεδο Μελιγαλά. Η αναγκαστική αλλαγή έδρας γίνεται, λόγω των εργασιών στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Γυμναστικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μεσσήνης ο Πάμισος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο Οιχαλίας κα. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας, να μας παραχωρηθεί το Δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά ώς έδρα, για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας, αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Εθνικού Μελιγαλά για την θερμή ανταπόκριση τους και την φιλοξενία τους. Είμαστε ευτυχείς που υπάρχουν διοικήσεις, να στηρίζουν το οικοδόμημα που λέγεται ποδόσφαιρο και τους πρεσβεύει το αθλητικό πνεύμα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Μεσσήνης, κο. Γιώργο Αθανασόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει στην ομάδα μας και την βοήθεια που μας προσφέρει, για την συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα". Το πρώτο ματς που θα δώσει η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου ως γηπεδούχος στο Μελιγαλά είναι την Κυριακή (16.30) με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής κατηγορίας.