Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 16:53

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά (σχεδόν) όλοι μαζί!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά (σχεδόν) όλοι μαζί!

Μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης και οι Σανκαρέ-Αγιούμπ και είναι πλέον στο χέρι του Λάζλο Μπόλονι, το αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το κυριακάτικο (11/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

"Σταυρώνει" τα δάκτυλά του ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς για πρώτη φορά απ’ τον περασμένο Οκτώβρη και την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είδε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του (με εξαίρεση τον Δημήτρη Κουρμπέλη) διαθέσιμους, καθώς "μπήκαν" σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και οι Γιουνούς Σανκαρέ και Γιασίν Αγιούμπ.

Τόσο ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, όσο κι ο Μαροκινός χαφ, είχαν υποβληθεί σε αρθροσκοπήσεις στις 8 και 24 Μαρτίου αντίστοιχα, ωστόσο, πήραν το "πράσινο φως" απ’ το ιατρικό τιμ για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Μάλιστα, αμφότεροι συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα (ακόμη και στο παιχνίδι κατοχής της μπάλας σε μικρό χώρο) και πλέον είχε καθαρά απόφαση του 68χρονου τεχνικού, το αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του κυριακάτικου (11/04, 19:30, Novasports 1HD) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten. Περισσότερες πιθανότητες δείχνει να έχει ο Σανκαρέ, που ίσως μπει στην αποστολή για το clasico, ως μία έξτρα επιλογή απ’ τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, σε φουλ ένταση προπονήθηκε για τρίτη μέρα και ο Φραν Βέλεθ, αφήνοντας πίσω του οριστικά το (διπλό) πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 5 εβδομάδες και θα βρίσκεται δεδομένα στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (08/04) περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας, ενώ ο μοναδικός που απουσίαζε, ήταν ο Κουρμπέλης ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να επιστρέψει από την Μπολόνια, μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γεράσιμο Σίννη, έχοντας ολοκληρώσει το νέο κύκλο εξετάσεών του, για το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί απ’ τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη.

Πηγή: sport24.gr