Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2021 12:12

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ματς μετά από 5,5 μήνες!

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 130 ομάδων από τις 136, που βρέθηκαν στην εκκίνηση το φθινόπωρο του 2020 επανεκκινεί την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, το οποίο θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Η ιδιαιτερότητα όμως είναι ότι θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή ενός γύρου και εν συνεχεία θα γίνουν μπαράζ μόνο για την άνοδο. Ο Πάμισος ξεκινά από το.. Μελιγαλά την προσπάθειά του για παραμονή στη Γ’ εθνική, καθώς στο Στάδιο της Μεσσήνης γίνονται έργα και οι “πράσινοι” όπως έχει γράψει εδώ και μέρες η “Ε”, δήλωσαν ως έδρα το γήπεδο του Μελιγαλά. Εκεί όπου μεθαύριο θα υποδεχτούν στις 4.30 μ.μ. τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου στον 9ο όμιλο.
Ο Πάμισος θα δώσει και πάλι ματς πρωταθλήματος μετά από 5,5 μήνες. Τελευταία φορά ήταν στις 25 Οκτωβρίου, όταν υποδέχτηκε στη Μεσσήνη τη Βάρδα για την 3η αγωνιστική. Την 4η αγωνιστική οι Νησιώτες είχαν ρεπό και στη συνέχεια το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω της πανδημίας. Αυτό θα είναι μόλις το τέταρτο ματς στη σεζόν για τον Πάμισο, που έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα στο ξεκίνημα.
Ηττα στην πρεμιέρα με 2-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου στη Ζάκυνθο, νίκη με το Τσιλιβή με 1-0 επίσης στη Ζάκυνθο και ισοπαλία με τη Βάρδα (1-1) στη Μεσσήνη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή.
Στον αντίποδα, ο Ναυπακτιακός Αστέρας μετρά 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες (είχε ρεπό στην πρεμιέρα). Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Παναιγιάλειο (1-1) και εν συνεχεία νίκησε εκτός με 5-2 τη Θύελλα Πατρών και 2-0 εντός τον Παλληξουριακό. Για τον Πάμισο είναι μειονέκτημα ότι δεν θα αγωνιστεί στην έδρα του, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Η διοίκηση των “πρασίνων” εξέδωσε ανακοίνωσε επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της “Ε” για έδρα στο Μελγαλά και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα. 
Αγωνιστικά, οι Δαύρος, Μπόρχαν είναι τραυματίες και δεν θα βρίσκονται την Κυριακή στη διάθεση του Γιώργου Καλόμαλου.