Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021 17:13

Super League 2: Τεσσάρα ο Ιωνικός, διπλό στο 92' ο Λεβαδειακός (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Super League 2: Τεσσάρα ο Ιωνικός, διπλό στο 92' ο Λεβαδειακός (βίντεο)

Ο Ιωνικός πέτυχε την έβδομη διαδοχική νίκη του, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 4-2, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματίας Κάστρο. Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Λεβαδειακό κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 2-1.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (10/04) το πρώτο μέρος της 20ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο Ιωνικός επικράτησε 4-2 της Δόξας Δράμας στη Νίκαια σε ένα χορταστικό παιχνίδι, με το τρίποντο να έρχεται πιο εύκολο από ότι δείχνει ο πίνακας του σκορ.

Συναρπαστικό φινάλε είχαμε και στη Λάρισα, με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 89' με πέναλτι του Χατζή και τον Λεβαδειακό να παίρνει τελικά τη νίκη στο 90+2΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπιανκόνι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε ανοίξει το σκορ στο 62'.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 4-2 στη Νίκαια και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στη Super League Interwetten.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ματίας Κάστρο, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ στο 5', έπειτα από τραγικό λάθος του Στεφανάκου και βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στο 70'.

Στο 23' ήταν η σειρά του Ρόλε να χριστεί σκόρερ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Κουκόλη και εκτέλεσε από κοντά τον Στεφανάκο. Το τρίτο γκολ για τους Νικαιώτες πέτυχε ο Νιάς στο 66'.

Οι Δραμινοί αρκέστηκαν στο να μειώσουν στο σκορ, με τον Αλέξανδρο Κόντο να πετυχαίνει δύο γκολ στο 82' και το 90' και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα σε 4-2. Το πρώτο γκολ του Κόντου προήλθε από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Βλαχομήτρος, Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Κουκόλης, Τάσιος, Άντερσον, Παρασκευάς, Αγιώτης, Μπολάκης, Χάμοντ, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης

ΔΙΠΛΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαδειακός είχε στα χέρια του το διπλό στη Λάρισα για 89 λεπτά, ωστόσο ο Κώστας Χατζής από την άσπρη βούλα χάρισε στους Θεσσαλούς τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 62' χάρη στο τέρμα του Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός θα άφηνε δύο βαθμούς στη Λάρισα, ο Λεβαδειακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος από την άσπρη βούλα έκανε το 1-2 στο 90+2' και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Απόλλων Λάρισας: Γλύκος, Γκόλιας, Μπάλλας, Λίταινας, Καμπέρης, Μπάμπης, Σκούπρα, Ομπράντοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζής, Γιάκος

Λεβαδειακός: Μένκα, Νίκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Μυτίδης, Μεχία, Νίλι, Λιάγκας, Κωστή, Παναγιώτου, Πολέτο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 10 Απριλίου

Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός 1-2

Ιωνικός - Δόξα Δράμας 4-2

Κυριακή 11 Απριλίου

Εργοτέλης - ΟΦΙ (14:45)

Ξάνθη - Διαγόρας (14:45)

Παναχαϊκή - Χανιά (14:45)

Τρίκαλα - Καραϊσκάκης (14:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ιωνικός 43

Λεβαδειακός 38

Ξάνθη 32

Χανιά 31

Εργοτέλης 29

Διαγόρας 27

Παναχαϊκή 25

Απόλλων Λάρισας 24

Τρίκαλα 20

Δόξα Δράμας 20

Ιεράπετρα 12

Καραϊσκάκης 12

Πηγή: sport24.gr