Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 11:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Μια νίκη δεν σημαίνει τίποτα”, λέει ο Γ. Καλόμαλος που κρατά χαμηλούς τόνους

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Μια νίκη δεν σημαίνει τίποτα”, λέει ο Γ. Καλόμαλος που κρατά χαμηλούς τόνους

Με ψυχή, πάθος και έξυπνη τακτική, ο Πάμισος νίκησε την Κυριακή στο γήπεδο του Μελιγαλά με 1-0 τον Ναυπακτιακό Αστέρα και έριξε στον... κουβά τα προγνωστικά που ήθελαν φαβορί τους φιλοξενούμενους.

Μια ομάδα με αισθητά μεγαλύτερο μπάτζετ, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Αντίθετα ο Πάμισος θέλει να ανανεώσει τη θητεία του στις εθνικές κατηγορίες και με νίκες σαν και αυτή, αυξάνει τις πιθανότητες για να τα καταφέρει.
“Μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, η ομάδα παρουσιάστηκε ψυχωμένη. Καταφέραμε παρά τις απουσίες να είμαστε ανταγωνιστικοί και πολύ συμπαγείς, Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκαμε μουδιασμένοι, ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η κόπωση, αλλά καταφέραμε να κλείσουμε τους χώρους και να βγάλουμε μια ωραία επίθεση στο 75’ και να σκοράρουμε. Μέχρι το τέλος διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι”, λέει στην “Ε” ο Γιώργος Καλόμαλος για την ιδανική επανεκκίνηση στη Γ’ εθνική.

Ο προπονητής του Παμίσου σημειώνει ότι είναι πολύ σημαντική νίκη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι: “Μια νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα”.
Ο Πάμισος με το τρίποντο κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα έφθασε τους 7 βαθμούς σε 4 αγώνες (έχει κάνει το ρεπό του) και ισοβαθμεί στην 4η θέση με Αίαντα Γαστούνης και Ναυπακτιακό. Από τον 9ο όμιλο θα υποβιβαστούν πέντε ομάδες και η διαφορά από τη ζώνη είναι τρεις βαθμοί. Εκκρεμούν ωστόσο αρκετά εξ αναβολής παιχνίδια, ενώ το ρεπό τους έχουν κάνει οι 5 από τις 13 ομάδες.
Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θύελλα Πατρών που πήρε την Κυριακή την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του Παλληξουριακού εκτός έδρας.
Ο Γιώργος Καλόμαλος θα έχει περισσότερες επιλογές, αφού επιστρέφουν οι τραυματίες Δαύρος, Ντίσα, αλλά και ο Παπαδόπουλος που είχε μείνει εκτός με τον Ναυπακτιακό για πειθαρχικό παράπτωμα.