Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 12:09

Επεσαν οι υπογραφές για το γήπεδο του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Επεσαν οι υπογραφές για το γήπεδο του Μεσσηνιακού

Την προγραμματική σύμβαση με τον “Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο 1888” για το έργο: “Βελτίωση – συντήρηση γηπέδου Μεσσηνιακού“, υπέγραψε προχθές στην Καλαμάτα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Παναγιώτης Στασινόπουλος, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη συνδρομή της Περιφέρειας και τον διαβεβαίωσε ότι αυτό το σημαντικό έργο θα αποδοθεί στην αθλούμενη νεολαία και θα δώσει τη δυνατότητα να αυξηθούν περαιτέρω οι διαθέσιμες ώρες προπόνησης των αθλητών.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα γίνουν – όπως έχουμε γράψει- εργασίες συντήρησης και βελτίωσης, με κυριότερη την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα με συνθετικό τελευταίας γενιάς. Ο Παναγιώτης Νίκας αναφερόμενος σε αυτό είπε ότι: “Διαχειριζόμαστε χρήματα του λαού και οφείλουμε όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε να τις αξιοποιούμε για την εξυπηρέτησή του, με βελτίωση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.”
Ο Περιφερειάρχης τόνισε, επίσης, ότι: “Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον αθλητισμό της Μεσσηνίας, αλλά αποτελεί, ταυτόχρονα, και την εκπλήρωση μιας υποχρέωσης προς έναν ιστορικό σύλλογο, που η δράση του ξεκίνησε από τα τέλη του 19ου αιώνα. Με αυτό το έργο υποστηρίζουμε την αθλητική ιστορία του τόπου, τις γενιές των αθλητών που πέρασαν, αλλά και τις γενιές των αθλητών, που θα έρθουν, ώστε να παρέχονται υποδομές κατάλληλες και αξιοποιήσιμες από τους αθλητές μας” .

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ