Κυριακή, 22 Ιούνιος 2014 23:09

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παρελθόν ο Παναγιώτης Παναγόπουλος, κλείνει άμεσα νέο προπονητή

Γράφτηκε από τον

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και η συνεργασία της Κυπαρισσίας με τον Παναγιώτη Παναγόπουλο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Ο νεαρός τεχνικός αποτελεί παρελθόν μετά από 3 χρόνια στα οποία η ομάδα πρωταγωνίστησε, κατέκτησε ένα κύπελλο Μεσσηνίας και βρέθηκε σ' έναν ακόμα τελικό. Το γεγονός όμως ότι φέτος δεν μπόρεσε να πάρει το πρωτάθλημα στην Α' τοπική φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο στο να μην ανανεωθεί η συνεργασία.


Ο Π. Παναγόπουλος αποχωρεί πάντως σαν φίλος από την Κυπαρισσία: "Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που είχα αυτά τα χρόνια, τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριζαν. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα", λέει χαρακτηριστικά στο "Ν".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Φωτεινός ευχαρίστησε επίσης τον κ. Παναγόπουλο για την προσφορά του και τονίζει ότι το θέμα προπονητή θα κλείσει άμεσα.


Εκτός Νομού ο νέος τεχνικός;

Μετά το "διαζύγιο" με τον Παναγόπουλο, η διοίκηση της φιλόδοξης ομάδες εξετάζει αρκετές περιπτώσεις προπονητών. Ορισμένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι οι Νίκος Κακαλέτρης, Αντώνης, Μαυρέας, Νίκος Αντωνόπουλος.
Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός θα είναι μάλλον εκτός Μεσσηνίας, μιας και υπάρχουν επαφές με έναν προπονητή  που ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αθηναϊκή ομάδα που είχε παίξει μάλιστα και στην Ευρώπη. Το βέβαιο είναι ότι το θέμα θα κλείσει αυτή την εβδομάδα και ίσως την Τρίτη  προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.