Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021 13:53

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Μόνος πρώτος ο Αίας Γαστούνης, με νέο διπλό (0-2) στα Βραχνέικα

Γράφτηκε από τον

Στην κορυφή του 9ου ομίλου της Γ' εθνικής βρίσκεται από χθες ο Αίας Γαστούνης μετά τη εκτός έδρας νίκη του με 2-0 επί του Διαγόρα Βραχνέικων.

Η Ηλειακή ομάδα που είναι αήττητη κατακτά δεύτερο συνεχόμενο διπλό μέσα σε τέσσερις ημέρες, αφού την Κυριακή είχε νικήσει με το ίδιο σκορ στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο. Ετσι έχει πλέον 10 βαθμούς και είναι μόνος πρώτος, ενώ έχει να δώσει και ένα ακόμη εξ' αναβολής ματς, αυτό με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στην έδρα του. Η ομάδα του πρώην τεχνικού της Εράνης Θοδωρή Ανδριόπουλου χτύπησε στην επανάληψη, φτάνοντας στο τρίποντο. Στο 67' ο Κουλούρης έκανε το 0-1 με πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80' έγραψε με κεφαλιά το τελικό 0-2. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουλούρης έχει σημειώσει τα 6 από τα 7 τέρματα του Αίαντα στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Γκολφινόπουλος (70' Πανάρετος), Ούτσικας, Σαρρής, Τσεκούρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασσόπουλος, Δ. Αλεξανδρής, Ντόμας (80' Λούσκος), Γεωργαντόπουλος (63' Α. Αλεξανδρής).

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (87' Δούλος), Καλογερόπουλος (82' Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας (92' Μπουρούκης), Κάρδαρης (82' Βράπι).

Τέλος ο Τσίκας από Βραχνέικα

Το παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης ήταν το τελευταίο για τον Χρήστο Τσίκα στον πάγκο του Διαγόρα Βραχνέικων. Ο έμπειρος προπονητής έθεσε την παραίτηση του στη διοίκηση και η οποία έγινε αποδεκτή. «Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με τoν Αίαντα Γαστούνης, ο προπονητής μας, κ. Χρήστος Τσίκας, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή. Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον κ. Τσίκα, ως άνθρωπο και ως προπονητή. Τον ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του Διαγόρα. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Αίας Γαστούνης 7-1 10
2. Ζάκυνθος 9-5 9
-. ΠΑΟ Βάρδας 4-2 9
4. Παναιγιάλειος 6-6 8
-. Πάμισος 4-3 7
-. Ναυπακτιακός Αστέρας 8-4 7
7. Αχαϊκή 1-2 5
8. Διαγόρας Βραχνέικων 7-6 4
-. Θύελλα Πατρών 4-7 4
10. Α.Ο. Διαβολιτσίου 2-4 3
-. Παλληξουριακός 3-5 3
-. Εθνικός Σκουλικάδου 3-5 3
13. Τσιλιβή 1-9 1
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Ναυπακτιακός Aστέρας, Θύελλα Πατρών, Παλληξουριακός, Πάμισος και Αχαϊκή.
* Δυο ματς λιγότερα έχουν Α.Ο. Διαβολιτσίου και Εθνικός Σκουλικάδου και ένα Διαγόρας Βραχνέικων και Αίας Γαστούνης.