Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021 16:50

Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα προς συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα προς συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο

Η σημερινή συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, η ξεκάθαρη διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, η ελάχιστη απόσταση στο οικονομικό σκέλος και η απάντηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/04) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με θέμα συζήτησης την επέκταση της συνεργασίας του 19χρονου μέσου με το "τριφύλλι" έως το καλοκαίρι 2024.

Ο general manager των "πράσινων", Πιέρ Ντρεοσί και ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος, εξέφρασαν προς τον ατζέντη του διεθνούς Έλληνα μέσου την απόλυτη ικανοποίηση όλου του κλαμπ για την πρόοδο και τη συνολική παρουσία του "Αλεξανδρό" κι εν συνεχεία του ανέλυσαν το πρότζεκτ και το ρόλο που θέλει η ομάδα να έχει μέσα σ’ αυτό ο νεαρός άσος τα επόμενα χρόνια. Ακολούθως του κατατέθηκε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά για επέκταση του συμβολαίου του -που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022- έως τον Ιούνιο του 2024.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα κι αφού επεξεργαστεί ο Αλεξανδρόπουλος την πρόταση των "πράσινων" θα δώσει και την απάντησή του. Πρέπει να επισημανθεί πάντως να σημειωθεί πως όλη η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση κι απ’ τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, δεν καταγράφηκε ιδιαίτερη απόσταση στο οικονομικό σκέλος κι αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει "εμπόδιο".

Θα ακολουθήσει βεβαίως μία γενικότερη κουβέντα μέσα στις επόμενες ημέρες, για ορισμένες παραμέτρους, που θα ήθελε η πλευρά του Αλεξανδρόπουλου να "προστεθούν" στην ενδεχόμενη συμφωνία, όμως είναι ξεκάθαρο μετά και την εκ του σύνεγγυς επαφή που έγινε, πως το όλο θέμα προχωράει σταθερά και προσεκτικά.

Και κυρίως, με πολύ καλές πιθανότητες για να υπάρξει οριστική συμφωνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια συνεχίζοντας την κοινή πορεία τους για την επόμενη τριετία.

Πηγή: sport24.gr