Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021 09:30

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία... κορυφής υποδέχεται τη Νίκη Βόλου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία... κορυφής υποδέχεται τη Νίκη Βόλου

Και τώρα η... Νίκη Βόλου. Μετά την Επισκοπή και τον Αστέρα Βλαχιώτη, η Καλαμάτα θέλει να νικήσει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και τη Νίκη Βόλου (12 το μεσημέρι) στο ματς με το οποίο θα ανοίξει η “αυλαία” της 6ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Football League και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.

Η Μεσσηνιακή ομάδα φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας αήττητη και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Αντίθετα οι Θεσσαλοί αγνοούν τη νίκη στον όμιλο, αλλά εκτός έδρας είναι αήττητοι! Πέρυσι είχαν φύγει νικητές από την Καλαμάτα, με δύο γκολ του Ροχάνο στο τελευταίο παιχνίδι (19 Ιανουαρίου 2020) του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της Καλαμάτας. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά.
Η Καλαμάτα με το Νίκο Αναστόπουλο στην τεχνική ηγεσία, έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, κερδίζοντας και τα δύο ματς στην έδρα της, ενώ εκτός έχει περάσει νικηφόρα από τον Ασπρόπυργο και έχει αναδειχθεί ισόπαλη με Σαντορίνη και Ρόδο.
Στο ίδιο διάστημα, η Νίκη Βόλου μετρά τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες και ισοβαθμεί με τον Ασπρόπυργο στην τελευταία θέση!
Η Καλαμάτα με τη ψυχολογία στα ύψη, θα επιδιώξει λοιπόν να πάρει το τέταρτο τρίποντο με το οποίο θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο φετινό ματς που θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μεσσήνιους φιλάθλους να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ολοι στην αποστολή!

Με τη χθεσινή προπόνηση στα Παλιάμπελα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της “Μαύρης Θύελλας” για το ματς με τη Νίκη Βόλου. Ο Νίκος Αναστασόπουλος πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές και λίγο πριν από τη σέντρα, θα ανακοινώσει ποιοι θα δουν το ματς από την εξέδρα.
Αναλυτικά οι 26 παίκτες είναι οι: Αραμπατζής, Ταΐρης. Καπούταγλης, Καραχάλιος (τερματοφύλακες), Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Σαλίνες, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Γκαλίτσιος (αμυντικοί), Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος, Καρούτης (μέσοι), Αλεξόπουλος, Κέρι, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα, Μαρκόφσκι, Φελίπε (επιθετικοί).

Η 11άδα

Οσον αφορά την 11άδα, η αμυντική γραμμή δεν αλλάζει: Ταΐρης, Μαβινγκά (δεξί μπακ), Κωνσταντινόπουλος (αριστερό μπακ), Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (στόπερ) θα πάρουν και πάλι φανέλα βασικού. Στον άξονα προβάδισμα έχουν οι Αναστασόπουλος, Παυλίδης και Σουμπίνιο ή Παπατόλιος, ενώ τις τρεις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Μπουσμπίμπα, Κέρι, Αλεξόπουλος, Μαρκόφσκι, Φελίπε, Ηλιόπουλος. Ο Νίκος Αναστόπουλος άλλωστε έχει επιλέξει διαφορετική 11άδα και στους πέντε προηγούμενους αγώνες, με τις αλλαγές να αφορούν κυρίως τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Η 6η αγωνιστική στο νότιο όμιλο ξεκινά σήμερα με το ματς της Καλαμάτας με τη Νίκη Βόλου. Την Κυριακή θα γίνουν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια. Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ιάλυσος μετά την πρώτη φετινή του ήττα στον Ασπρόπυργο, θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς υποδέχεται την τρίτη Επισκοπή. Στη Ρόδο, η τοπική ομάδα που είναι αήττητη, θα υποδεχτεί το Αιγαλεω που προέρχεται από την ήττα στο γήπεδό του από την Επισκοπή. Αστέρας Βλαχιώτη και Καλλιθέα θα επιδιώξουν να φτάσουν στο δεύτερο φετινό τους τρίποντο, ενώ η Σαντορίνη υποδέχεται τον αναγεννημένο Ασπρόπυργο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο
Καλαμάτα – Νίκη Βόλου, 12 μ. (ΕΡΤ 3)

Κυριακή
Σαντορίνη – Ασπρόπυργος, 2. μ.μ.
Ρόδος – Αιγάλεω, 2.30 μ.μ.
Ιάλυσος – Επισκοπή, 3 μ.μ.
Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα, 3 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγωνιστικές)
1. Καλαμάτα 5-0 11
2. Ιάλυσος 5-4 10
3. Επισκοπή 4-2 8
4. Ρόδος 4-3 7
5. Καλλιθέα 7-5 6
-. Σαντορίνη 3-3 6
-. Αιγάλεω 4-7 6
8. Αστέρας Βλαχιώτη 1-3 5
9. Νίκη Βόλου 3-5 3
-. Ασπρόπυργος 3-7 3