Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 00:22

Superleague - βαθμολογία: Ασφάλεια για ΠΑΟΚ, κράτησε το... μαξιλαράκι η ΑΕΚ!

Γράφτηκε από τον
Superleague - βαθμολογία: Ασφάλεια για ΠΑΟΚ, κράτησε το... μαξιλαράκι η ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να... αποδράσει από το ΟΑΚΑ και πλέον το ευρωπαϊκό όνειρο απομακρύνεται με την ΑΕΚ να κρατάει το +5. Πιο σίγουροι πλέον ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Η ΑΕΚ έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γκαρσία, αφού ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό σε 1-1 και διατήρησε το... μαξιλαράκι ασφαλείας των πέντε βαθμών. Μπορεί να μην πήρε την νίκη που εν πολλοίς θα τελείωνε την υπόθεση Ευρώπη αλλά και πάλι πλέον η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο. Αντίθετα το «τριφύλλι» που σε ακόμη ένα ματς που προηγήθηκε δεν πήρε τη νίκη πλέον είναι σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, καθώς πέντε ματς πριν από το φινάλε των πλέι οφ βλέπει τις ομάδες με τις οποίες έχει ίδιους στόχους να έχουν ξεφύγει βαθμολογικά!

Μεγαλύτερη σιγουριά για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μπορεί να νιώθει πλέον ο ΠΑΟΚ μετά το μεγάλο διπλό που έκανε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη. Με την απίθανη επινόηση του Σφιντέρσκι, την λάθος εκτίμηση του Κουέστα και το γκολ του Σβαμπ, ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε νικητής με 1-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ισοβαθμεί πλέον με τον συμπολίτη του.

Στο πλέον αδιάφορο βαθμολογικά ματς της 5ης αγωνιστικής, αφού που άνοιξε την αυλαία, ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι πειστικός και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του πέτυχε μια ακόμη νίκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε ως αλλαγή του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 22' και πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Το πρώτο γκολ του «Πάπα» με την φανέλα του Ολυμπιακού είναι ίσως ό,τι αξίζει να θυμάται κανείς από ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί.

H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0
Άρης - ΠΑΟΚ 0-1
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF
1. Ολυμπιακός 79
2. Αρης 57
3. ΠΑΟΚ 57
4. ΑΕΚ 55
5. Παναθηναϊκός 50
6. Αστέρας Τρίπολης 44

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)
Kυριακή 25 Απριλίου
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (15.00)
Αστέρας Τρίπολης - Αρης (17.15)
Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19.30)

 Πηγή: gazzetta.gr