Δευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 21:15

Νέα ισχυρή διοίκηση έβγαλε η Εράνη, παρέμεινε πρόεδρος ο Γκόνος

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση διαθέτει από την Κυριακή το βράδυ η Εράνη και μάλιστα πιο ισχυρή από την απερχόμενη…

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στο παλιό δημαρχείο Φιλιατρών και το αποτέλεσμα ήταν εποικοδομητικό για την ιστορική ομάδα. Συγκεκριμένα στο νέο συμβούλιο που αποτελείται από 15 άτομα, βρίσκονται οκτώ νέα πρόσωπα και επτά που συνεχίζουν από την περσινή διοίκηση.
Παράλληλα έγινε άμεσα και η συγκρότηση σε σώμα του συμβουλίου,
με τον καταμερισμό των ρόλων, ενώ συστάθηκε και μία εξαμελής επιτροπή που θα αναλάβει να "τρέξει" τα θέματα του προπονητή και του έμψυχου υλικού.
Καταρχάς στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Κώστας Γκόνος, ένας από τους πιο παλιούς παράγοντες της Φιλιατρινής ομάδας με μεγάλη προσφορά από διάφορα πόστα.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Κώστας Γκόνος (πρόεδρος), Γιάννης Γριβοκωστόπουλος
(α' αντιπρόεδρος), Γιώργος Χαλιακόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Δημήτρης Σαμαρτζής (γ' αντιπρόεδρος), Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος (γενικός γραμματέας), Γεωργία Ανδρώνη (ειδικός γραμματέας)-, Γιάννης Δρακόπουλος (α' ταμίας), Σπύρος Καυκάς (α' γενικός αρχηγός και β' ταμίας), Χαράλαμπος Μητρόπουλος (β' γενικός αρχηγός), 4. Γιώργος Ασημακόπουλος (γ' γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Καυκής (έφορος υλικού), Ζαχαρίας Στάμος (έφορος καλαθοσφαίρισης), Νίκος Αραούζος (α' έφορος ακαδημιών), Σύλβια Ντόντα (β' έφορος ακαδημιών), Νίκος Στριμπάκος (γ' έφορος ακαδημιών).
Τα νέα πρόσωπα στο συμβούλιο είναι οι Γριβοκωστόπουλος, Σαμαρτζής, Ανδρώνη, Μητρόπουλος, Ασημακόπουλος, Αραούζος, Ντόντα και Στριμπάκος.
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Θωμάς Βέννος, Σαράντης Τριαντόπουλος και Αλέξης Μιχαλακόπουλος.
Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων ορίστηκαν οι Γριβοκωστόπουλος και Ανδρώνη.
Την επιτροπή μεταγραφών αποτελούν οι Γκόνος, Γριβοκωστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Δρακόπουλος, Καυκάς και Αραούζος.
Το πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα Α' τοπική, όπου οι στόχοι θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί. Θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο βασικός κορμός και θα γίνουν ορισμένες μεταγραφές με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή.