Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2021 20:03

Super League 2021-22: Σέντρα στις 21 Αυγούστου

Γράφτηκε από τον

Η Super League στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε ομόφωνα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Παράλληλα συστάθηκε επιτροπή για τις Β' Ομάδες, ενώ θα συζητηθεί και το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών.

Στη σημερινή του διοικητικού συμβουλίου της Super League Interwetten, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη της σεζόν 2021-22 το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η λίγκα τονίζει ότι θα συζητηθεί το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, αλλά και ο θεσμός των Β' Ομάδων.

Μαζί με τις συγκεκριμένες αποφάσεις, η λίγκα αποφάσισε να κάνει την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την ένατη αγωνιστική των playoffs, ενώ καταδικάστηκε το εγχείρημα της European Super League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Super League Interwetten για τα συγκεκριμένα ζητήματα: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινήσει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Επελέγη η εταιρεία Grassform για την κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

Σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. τη Μ. Τρίτη, θα συζητηθεί το πλαίσιο κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

Συστάθηκε επιτροπή για τη μελέτη του θεσμού των Β΄Ομάδων, ώστε να μορφοποιηθεί το πλαίσιο εισήγησης προς το Δ.Σ".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ