Κυριακή, 25 Απρίλιος 2021 12:06

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ζητεί εξηγήσεις από την ΕΠΣΜ για το θέμα με τα δελτία

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση γα το θέμα με τα δελτία στην ΕΠΣ Μεσσηνίας εξέδωσε η αθλητική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας και ζητεί από την Ενωση να δώσει εξηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Ο υφυπουργός αθλητισμού, κ.Αυγενάκης, αντί να τολμήσει τον περαιτέρω εκδημοκρατισμό στον χώρο του αθλητισμού, δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την παρακμή και την αδιαφάνεια του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Απόρροια αυτών είναι οι τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας των (φερόμενων πλαστών) δελτίων που αφορούν σωματείο της ΕΠΣ Μεσσηνίας κι έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης (τακτική και πειθαρχικό της ΕΠΟ). Ως τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας θέτουμε τα εξής ερωτήματα:
- Θα τοποθετηθεί δημόσια η ΕΠΣ Μεσσηνίας επί του θέματος;
- Μπορούν οι υπεύθυνοι για τα (φερόμενα πλαστά) δελτία να έχουν θεσμικό ρόλο ή θα πρέπει να απομακρυνθούν μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση;
Η αθλητική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, σταθερή στις αρχές της, καλεί τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου σε κοινό μέτωπο για μια διαφανή λειτουργία της ΕΠΣ Μεσσηνίας, απαλλαγμένη από αναχρονιστικές αντιλήψεις του χθες και του σήμερα οι οποίες, μόνο ζημιά κάνουν στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο”.