Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 11:08

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με 11άδα ανάγκης στη Γαστούνη

Γράφτηκε από τον

Στη Γαστούνη θα μεταβεί σήμερα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αίαντα (4.30 μ.μ.) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ θα αγωνιστεί με 11άδα ανάγκης, καθώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων είναι οι Λιόλιος, Φωτόπουλος, Χότζα, Οδεμισιώτης, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των τραυματιών Μπαλόπουλου και Αθανασόπουλου. Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά, ο Μπαστακός δεν θα μπορέσει να δώσει το “παρών” λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Κώστας Παλαμάρας δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Γουέσλει, αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Με λίγα λόγια ο τεχνικός του Διαβολιτσίου έχει έξι απουσίες που ενδεχομένως να γίνουν και οχτώ!

Ζήτησε αναβολή

Το Διαβολίτσι ζήτησε αναβολή του παιχνιδιού λόγω των πολλών απουσιών, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό. Η ΕΠΟ, ωστόσο, είχε κάνει... δεχτό ανάλογο αίτημα του Αίαντα Γαστούνης την περασμένη εβδομάδα, μιας και το ματς με τον ΑΟΔ, ήταν να διεξαχθεί την περασμένη Τετάρτη.
Η ομάδα της Ηλείας επικαλέστηκε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι ο αγώνας ορίστηκε για σήμερα Μ. Τετάρτη.
Το Διαβολίτσι θα προσπαθήσει πάντως παρά τα προβλήματα για θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει συνέχεια στις νίκες με Τσιλιβή και Βάρδα.
Η μεσσηνιακή ομάδα είχε ρεπό στην 7η αγωνιστική και με 6 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο Αίας Γαστούνης προέρχεται από την κυριακάτικη εκτός έδρας ισοπαλία με το Τσιλιβή και με 11 βαθμούς μοιράζεται τη δεύτερη θέση με Ναυπακτιακό Αστέρα και Παναιγιάλειο.
Στην κορυφή βρίσκεται η Ζάκυνθος με 13 βαθμούς και οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο με νίκη να βρεθούν μόνοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί ότι σήμερα θα διεξαχθεί και ο εξ αναβολής αγώνας Εθνικός Σκουλικάδου – Διαγόιρας Βραχνέικων, επίσης για την 3η αγωνιστική. Αμφότερα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. Στη Γαστούνη διαιτητής θα είναι ο Φωκάς από την Αχαία με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Καρρά από τον ίδιο σύνδεσμο. Στη Ζάκυνθο την διαιτητική τριάδα αποτελούν οι Ρηγόπουλος, Λιάπης, Καραμέρος από την Ηλεία, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Ζάκυνθος 11-6 13
2. Ναυπακτιακός Αστέρας 12-5 11
-. Αίας Γαστούνης 11-6 11
-. Παναιγιάλειος 8-7 11
5. ΠΑΟ Βάρδας 6-6 10
6. Πάμισος 4-3 9
-. Εθνικός Σκουλικάδου 7-7 9
-. Αχαϊκή 4-4 9
9. Διαβολίτσι 5-5 6
10. Θύελλα Πατρών 5-9 5
11. Διαγόρας Βραχνέικων 7-9 4
-. Παλληξουριακός 3-7 4
13. Τσιλιβή 3-12 2
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Ναυπακτιακός Aστέρας, Θύελλα Πατρών, Παλληξουριακός, Πάμισος, Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνέικων και Διαβολίτσι.
* Δυο ματς λιγότερα έχουν Α.Ο. Διαβολιτσίου και Εθνικός Σκουλικάδου.
* Ενα ματς λιγότερο έχουν Διαγόρας Βραχνέικων, Αίας Γαστούνης.