Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 14:25

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Θλίψη για το θάνατο του προέδρου Μπάμπη Μαντζιαβά

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Θλίψη για το θάνατο του προέδρου Μπάμπη Μαντζιαβά

 

Στο πένθος βυθίστηκε η Δόξα Μεγαλόπολης και η αθλητική οικογένεια της Αρκαδίας, από τον απροσδόκητο θάνατο του Μπάμπη Μαντζιαβά.

Ο πρόεδρος της ομάδας έφυγε από τη ζωή τη Μ. Δευτέρα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του και αφότου έδωσε μάχη στη ΜΕΘ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής και παράγοντας της Δόξας και από το καλοκαίρι του 2020 είχε τεθεί επικεφαλής στο διοικητικό συμβούλιο.

Το μήνυμα του δημάρχου

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα για την απώλεια του Χαράλαμπου Μαντζιαβά.
“Χθες το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου 2021 έχασε την ζωή του με απρόσμενο και άδικο τρόπο ο πρόεδρος του Α.Ο. Δόξας Μεγαλόπολης Χαράλαμπος Μαντζιαβάς. Πρόκειται για μια απώλεια που προκαλεί θλίψη σε όλη την κοινωνία μας και ιδιαίτερα δε στον αθλητικό κόσμο της περιοχής μας, καθώς πρόκειται για ένα συμπολίτη μας που είχε αναπτύξει σημαντική δράση στα αθλητικά δρώμενα, υπηρετώντας την τοπική ομάδα μας, σαν αθλητής, σας παράγοντας και σαν πρόεδρος. Με την στάση του ενθάρρυνε πολλούς νέους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Είναι βέβαιο ότι όσοι τον γνώρισαν θα μείνει για πάντα στην μνήμη τους για το έντονο χιούμορ και την θετική αύρα που απέπνεε. Καλό παράδεισο φίλε και συμμαθητή Μπάμπη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.