Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 11:05

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-2: Σπουδαίο διπλό με νέα ανατροπή σε 3 λεπτά! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-2: Σπουδαίο διπλό με νέα ανατροπή σε 3 λεπτά! (φωτό)

Μετά το Τσιλιβή και τη Βάρδα, ήταν η σειρά του Αίαντα Γαστούνης να... χάσει από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου σε χθεσινό εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα παρότι αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης και βρέθηκε στο 43’ πίσω στο σκορ, γύρισε το ματς σε τρία λεπτά (75’, 77 με γκολ των Μουλιάτου και Τσουλάκου) και πανηγύρισε στη Γαστούνη την τρίτη σερί νίκη, μετά την επανέναρξη της Γ’ εθνικής.

Μια νίκη που τη φέρνει στην 6η θέση ισόβαθμη με Πάμισο, Αχαϊκή και Εθνικό Σκουλικάδου, τον οποίο θα υποδεχτεί την Τετάρτη του Πάσχα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική. Ως εκ τούτου, αν το Διαβολίτσι κάνει το τέσσερα στα τέσσερα θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας και τον χθεσινό αντίπαλό του, που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή.

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή ήταν η δεύτερη σερί νίκη με ανατροπή για το Διαβολίτσι μετά το 3-1 με τη Βάρδα, με τους Τσουλάκο και Μουλιάτο, να βρίσκουν πάλι δίχτυα και να υπογράφουν το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα.
Ο έμπειρος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο, στο 75' ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Μετά από δύο λεπτά, o Τσουλάκος γύρισε την μπάλα για τον Μουλιάτο, που με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το 1-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 42’ με πλασέ του Κουλούρη εντός περιοχής, μετά από κάθετη πάσα του Δούλου.
Ο Κουλούρης είχε αστοχήσει σε τετ α τετ στο 47’/ Το Διαβολίτσι νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 43’ απείλησε με το πλασέ του Μουλιάτου, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Αντωνόπουλος . Στο 53’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τσουκαλά, μέσα από την περιοχή, από μπαλιά του Τσάτσου, που απείλησε με σουτ στο 62’.

Τελικά το γκολ ήρθε από τα 11 βήματα (πέναλτι που κέρδισε ο Γουέσλεϊ) στο 75’ με τον Τσουλάκο, που στη συνέχεια έγινε δημιουργός, πασάροντας στον Μουλιάτο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν στη Γαστούνη οι Λιόλιος, Φωτόπουλος, Χότζα, Μπαστακός, Οδεμισιώτης. Στο έτερο χθεσινό εξ αναβολής ματς ο Διαγόρας Βραχνένικων νίκησε εκτός με 1-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου και αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή.
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος; Βασιλικόπουλος, Βατσής, Μπαρδούσης (86′ Καλογερόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (70′ Παπαχριστόπουλος), Δούλος (86′ Βράπι), Κουλούρης, Γεωργιόπουλος (68′ Βλαχόπουλος), Κάρδαρης.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Γκελγκέρια, Σίνος (46′ Γουέσλεϊ), Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Τσάτσος, Μουλιάτος, Πάγια (84′ Μπάρκας), Τσουκαλάς (70′ Αθανασόπουλος), Αντεμάι (46′ Τσουλάκος).

*Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Φασουλής έχει αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Διαβολιτσίου, μια μέρα μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας. Επίσης ο Αλέκος Τσατάς έχει θέση τεχνικού διευθυντή της ομάδας και ήταν στον πάγκο και στον χθεσινό αγώνα στη Γαστούνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Ζάκυνθος 11-6 13
2. Ναυπακτιακός Αστέρας 12-5 11
-. Αίας Γαστούνης 12-8 11
-. Παναιγιάλειος 8-7 11
5. ΠΑΟ Βάρδας 6-6 10
6. Διαβολίτσι 7-6 9
-. Πάμισος 4-3 9
-. Εθνικός Σκουλικάδου 7-8 9
-. Αχαϊκή 4-4 9
10. Διαγόρας Βραχνέικων 8-9 7
11. Θύελλα Πατρών 5-9 5
12. Παλληξουριακός 3-7 4
13. Τσιλιβή 3-12 2
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Ναυπακτιακός Aστέρας, Θύελλα Πατρών, Παλληξουριακός, Πάμισος, Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνέικων και Διαβολίτσι.
* Ενα ματς λιγότερο έχουν Α.Ο. Διαβολιτσίου και Εθνικός Σκουλικάδου.

ΦΩΤΟ: Βαγγέλης Δημητρόπουλος