Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 14:40

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0: "Χτύπησε" στο φινάλε και έπιασε κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα με μπόλικο άγχος και "χτυπώντας" στο φινάλε πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με το Αιγάλεω με σκορ 2-0 και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της Football League με 15 βαθμούς! Στο 86' ο Φελίπε έγραψε το 1-0 με γυριστό σουτ και στο 92' ο Τριανταφυλλάκης από πάσα του Φελίπε έγραψε με πλασέ το 2-0, με τους δύο σκόρερ να έρχονται από τον πάγκο και να "καθαρίζουν" το ματς!

Τέλος στον αγώνα στο Στάδιο! Η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε 2-0 το Αιγάλεω στο ντέρμπι και είναι πλέον μόνη στην κορυφή της Football League!

94' Κίτρινη κάρτα στον Οικονομόπουλο για φάουλ στον Σουμπίνιο.

Δεύτερο γκολ για την Καλαμάτα που "καθάρισε" το ματς! Ο Φελίπε από αριστερά έδωσε κάθετα στον Τριανταφυλλάκη που πλάσαρε από κοντά και έγραψε το 2-0, παρά την προσπάθεια του Σικαλιά!

92' 2-0 η "Μαύρη Θύελλα"!!!!

1-0 η Καλαμάτα με γκολ του Φελίπε! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή πριν πέντε λεπτά έπιασε το γυριστό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα! 

86' Γκολλλλλλλλ για την "Μαύρη Θύελλα"!!!!

85' Αλλαγή για το Αιγάλεω. Εκτός αγώνα ο Μπαμπαρούσης και στη θέση του ο Τσίτσαρης. 

82' Πρώτη καλή στιγμή στο β' ημίχρονο για την Καλαμάτα... Ο Σουμπίνιο έκανε επίθεση κατά μέτωπο, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και έφτασε στον Αναστασόπουλο που σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

81' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Νίκος Αναστόπουλος, με τους Αναστασόπουλο και Φελίπε να μπαίνουν στο ματς και τους Μαρκόφσκι και Παπατόλιο να αποχωρούν. 

80' Κίτρινη κάρτα στον Τσιλιγκίρη για θέατρο.

Μπαίνουμε σε λίγο στο τελευταίο δεκάλεπτο και εδώ και λίγα λεπτά έχει αρχίσει να βρέχει...

72' Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Αποστόλη Χαραλαμπίδη. Ο Π. Βλάχος στη θέση του Μαγκάκη,

70' Πρώτο σουτ για την Καλαμάτα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τριανταφυλλάκη να κάνει τη σέντρα σουτ από μακριά και τον Σικαλιά να μπλοκάρει εύκολα.

67' Κίτρινη κάρτα ο Κωνσταντινόπουλος. 

65' Τρεις μαζεμένες αλλαγές για την "Μαύρη Θύελλα"... Μπαίνουν οι Αλεξόπουλος, Τριανταφυλλάκης και Σουμπίνιο και βγαίνουν οι Νατσιόπουλος, Μπουσμπίμπα και Κέρι. 

Αλλαγή για το Αιγάλεω στο 63'... Στη θέση του Μαχαίρα μπήκε ο Λάσκαρης.

58' Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε και πάλι νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει τις γραμμές της και να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Σικαλιά. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Στάδιο. Με τις ίδιες 11αδες συνεχίζουν οι δύο ομάδες...

Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν μπήκε καλά στον αγώνα, όμως στο τελευταίο 10λεπτο ανέβασε την απόδοση της και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαρκόφσκι και Μπουσμπίμπα. Πρέπει να παίξει πιο επιθετικά στο δεύτερο για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη, με την οποία θα βρεθεί στην κορυφή της Football League. 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο, με την Καλαμάτα να είναι στο 0-0 με το Αιγάλεω.

42' Μεγάλη φάση για την "Μαύρη Θύελλα"... Ο Κωνσταντινόπουλος έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μαρκόφσκι έστρωσε στον Μπουσμπίμπα που έπιασε ένα δυνατό σουτ από κοντά, με τον Σικαλιά να πραγματοποιεί φοβερή απόκρουση!

41' Κίτρινη κάρτα στον Σταματάκη.

38' Κίτρινη κάρτα στον Μαβινγκά. 

35' Πρώτη μεγάλη φάση για την "Μαύρη Θύελλα"... Κόρνερ του Κέρι, καρφωτή κεφαλιά ο Μαρκόφσκι με τον Μαγκάκη να διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή!

33' Η Καλαμάτα είναι νωθρή, έχει παγιδευτεί στο αργό τέμπο που έχει επιβάλει το Αιγάλεω και δεν έχει την παραμικρή ευκαιρία μέχρι στιγμής!

Συμπληρώσαμε 20 λεπτά στην αναμέτρηση, χωρίς κάποια ομάδα να έχει καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της.

5' Πρώτη καλή για το Αιγάλεω... Λάθος γύρισμα του Μπακαγιόκο, ο Μπαμπαρούσης πλάσαρε από κοντά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τσελεπίδη και βγήκε κόρνερ.

Και όλα αυτά ενώ μιλάμε για παιχνίδι που είναι κεκλεισμένων των θυρών! Απορία προκαλεί επίσης με ποιον τρόπο μετέβησαν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα από την Αθήνα, οι οπαδοί του "Σίτι"!

Ενταση επικράτησε στην κερκίδα με τη σέντρα του αγώνα... Στο Δημοτικό Στάδιο βρίσκονται 30 περίπου οπαδοί του Αιγάλεω, οι οποίοι λογομάχησαν έντονα με τους φιλάθλους της "Μαύρης Θύελλας" και ήρθαν κοντά στα διαχωριστικά κάγκελα, ενώ έπεσαν και μερικές... ψιλές! 

Ξεκίνησε η αναμέτρηση...

Πριν από την έναρξη του αγώνα η Καλαμάτα και η Voltera (χορηγός της φανέλας) προσέφεραν μπάλες και φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες σε παιδιά της τοπικής δομής "Κιβωτός του κόσμου".

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβίνγκα, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Νατσιόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Μπουσμπίμπα, Μαρκόφσκι, Κερι.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Σπ. Βλάχος, Κασνέτση, Μαχαίρας, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Μπαμπαρούσης.
 
Στον πάγκο για την Καλαμάτα βρίσκονται οι Καπούταγλης, Αλεξόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Σουμπίνιο, Τριανταφυλλάκης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Φελίπε.
Για τον Αιγάλεω αναπληρωματικοί είναι οι: Φύλακτος, Γουερέ, Π. Βλάχος, Χάντι, Κατσέρης, Λάσκαρης, Σουλεϊμάν, Τασιούλης, Τσίτσαρης.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) και βοηθοί οι Τσιλίκας και Οικονόμου.