Τετάρτη, 05 Μάιος 2021 09:31

FOOTBALL LEAGUE: Ντέρμπι κορυφής σήμερα για "Μαύρη Θύελλα" στη Ρόδο με Ιάλυσο

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος στο νότιο όμιλο της Football League με την "Μαύρη Θύελλα" να δοκιμάζεται στη Ρόδο απέναντι στον Ιάλυσο (5 μ.μ.).

Η Καλαμάτα οδηγεί την κούρσα μετά από 8 αγωνιστικές και θέλει να παραμείνει εκεί και μετά το πέρας του α' γύρου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρει αποτέλεσμα σήμερα στο Οικονομίδειο Στάδιο της Ρόδου, κόντρα στον δεύτερο Ιάλυσο σε ένα ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μακριά από την έδρα της χάνει αρκετή από τη δυναμική της, έχοντας απολογισμό σε τέσσερα ματς, μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η αποστολή που βρίσκεται από χθες στο σμαραγδένιο νησί αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Σημαντικές απουσίες είναι οι Κέρι και Αναστασόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Ζαχαρόπουλος που έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την ομάδα και ο γκολκίπερ Καραχάλιος.
Αναλυτικά η αποστολή εν όψει του σημερινού αγώνα:
Αραμπατζής, Ταϊρης, Καπούταγλης, Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Σαλίνες, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Γκαλίτσιος, Καρούτης, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Νατσιόπουλος, Αλεξόπουλος, Μαρκόφσκι, Φελίπε, Ηλιόπουλος και Μπουσμπίμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Tρίτη, 4/5
Σαντορίνη - Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Τετάρτη, 5/5
Νίκη Βόλου - Επισκοπή, 1 μ.μ.
Ιάλυσος - Καλαμάτα, 5 μ.μ.
Καλλιθέα - Αιγάλεω, 5 μ.μ.
Ρόδος - Ασπρόπυργος αναβολή