Πέμπτη, 06 Μάιος 2021 12:52

Πέντε κρούσματα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφτηκε από τον
Πέντε κρούσματα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να γνωστοποιεί την Πέμπτη ότι εντοπίστηκαν πέντε θετικά δείγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών σε σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Το προσεχές ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play offs της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, βρίσκεται πλέον στον αέρα απόρροια της πανδημίας.

Όπως έκανε γνωστο την Πέμπτη (6/5) η ομάδα της Ηπείρου, σε τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, βρέθηκαν πέντε κρούσματα, ενώ την Παρασκευή θα γίνει νέος έλεγχος για να διαπιστωθεί αν ο ιός έχει προσβάλλει και άλλα άτομα μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκε πέντε θετικά δείγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος επαναληπτικός έλεγχο".

Πηγή: sport24.gr