Δευτέρα, 10 Μάιος 2021 15:53

Στην ακαδημία Tornados ο Πάρης Καλλιντέρης

Γράφτηκε από τον
Στην ακαδημία Tornados ο Πάρης Καλλιντέρης

 

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε το Σάββατο η διοίκηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου Tornados, ενισχύοντας το προπονητικό τιμ με την προσθήκη του έμπειρου τερματοφύλακα Πάρη Καλλιντέρη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα σε ομάδες της Μεσσηνίας, ασχολείται και με την τεχνική καθοδήγηση τερματοφυλάκων.
Η ένταξη του στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας Tornados, έγινε επίσημα προχθές, αλλά η απόφαση για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές είχε παρθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Ομως στις αρχές Νοεμβρίου λόγω του κορονοϊού σταμάτησε η αθλητική δραστηριότητα των σωματείων και δεν μπόρεσε να επισημοποιηθεί τότε η συνεργασία.
Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία της ακαδημίας μας με τον κ. Πάρη Καλιντέρη. Ο κ. Καλιντέρης είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, έχει υπάρξει τερματοφύλακας σε αρκετές εκ των κορυφαίων ομάδων του νομού μας και όχι μόνο επί σειρά ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εξειδικευμένη προπόνηση τερματοφυλάκων.
Μια προγραμματισμένη ενέργεια της ακαδημίας μας η οποία λόγω covid ενεργοποιείται λίγους μήνες αργότερα. Πάρη καλώς ήρθες στην οικογένεια των TORNADOS...”.
Ο Αρης Γαλανόπουλος εκ των υπευθύνων της ακαδημίας, αλλά και μέλος του προπονητικού τιμ σχετικά με τη συνεργασία με τον Πάρη Καλλιντέρη, δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Ηταν μια σκέψη που είχαμε εδώ και αρκετό καιρό, γιατί η ακαδημία έχει μεγαλώσει και είναι ένα άτομο που ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ακαδημίας μας”.
Να σημειωθεί ότι το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους Αρη Γαλανόπουλο, Γιάννη Ζαπρόπουλο, Γιώργο Μπιστόλα και σε αυτούς προστίθεται και ο Πάρης Καλλιντέρης. Από εκεί και πέρα μέλη του επιστημονικού επιτελείου της ακαδημίας είναι ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Γερμανός, η Αφροδίτη Λουκάκου επιστημονική συνεργάτης ως διατροφολόγος και η Αθανασία Κουτσούκου επιστημονική συνεργάτης, ως παιδοψυχολόγος.
Ο Πάρης Καλλιντέρης θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής Κ12 και Κ14.
Εκείνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί με υπουργική απόφαση η επαναλειτουργία των τμημάτων υποδομής σε όλα τα αθλήματα.