Τρίτη, 11 Μάιος 2021 12:15

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Καμία ήττα δεν μας σταματά”

Γράφτηκε από τον

Την ήττα μετά από... εφτά μήνες γνώρισε προχθές Κυριακή ο Πάμισος στο γήπεδο του Μελιγαλά με σκορ 0-1 από τον Παναιγιάλειο.

Οι “Νησιώτες” είχαν να ηττηθούν από την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής και το 2-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου στις 11 Οκτωβρίου.
Το πρωτάθλημα βέβαια διεκόπη το Νοέμβριο λόγω της πανδημίας και άρχισε πάλι τον Απρίλιο. Οπως και να ‘χει, ο Πάμισος είχε μέχρι προχθές μόνο μια ήττα και έχασε στις λεπτομέρειες τον βαθμό. Ετσι μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής, απέχοντας, ωστόσο, μόλις ένα βαθμό από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή.
Η διοίκηση με ανακοίνωση που έχει τίτλο “Καμία ήττα δεν μας σταματά”, τονίζει ότι το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν, αλλά ο Πάμισος παραμένει μέσα στο στόχο του και θα παλέψει για τη σωτηρία.
“Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο που είχε από την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας. Στον χθεσινό αγώνα με τον Παναιγιάλειο Γ.Σ. έχασε με σκορ 0- 1. Ένα αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, στο 74ο λεπτό του αγώνα έγιναν λάθη στην άμυνα μας και δώσαμε την ευκαιρία στον Παναιγιάλειο να κάνει το 0-1.
Παρά την προσπάθεια των παιχτών μας να αλλάξουμε το αποτέλεσμα δεν το καταφέραμε. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κακή ψυχολογία και έτσι παρέμεινε το τελικό 0-1. Το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα δεν ικανοποιεί κανέναν στην αθλητική οικογένεια του Παμίσου και δεν είναι ικανό να μας πτοήσει. Δεν σταματάμε σε καμία ήττα. Το ταξίδι συνεχίζεται, οι στόχοι μας παραμένουν. Πάμε δυνατά!”., καταλήγει η ανακοίνωση του Παμίσου, που στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς με την ισόβαθμη στους 9 βαθμούς Αχαϊκή.