Πέμπτη, 26 Ιούνιος 2014 20:07

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παρελθόν τρεις ακόμα παίκτες

Γράφτηκε από τον


Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στη "Μαύρη Θύελλα", καθώς σήμερα έμειναν ελεύθεροι οι Νίκος Λιόλιος, Δημήτρης Μαρτίνος και Νίκος Σκόνδρας.

Απαντες θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους, όπως επίσης και οι Σοφός, Τσιμικλής, Πούτσης και Τσόπελας που έχουν ήδη αποχωρήσει. Ακόμα ζήτησε να φύγει και ο Κολοβούρης, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αποδεσμεύσεις.  Κάτι που σημαίνει ότι τη νέα σεζόν η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.   Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διοίκηση θα βάλει ψηλά τον πήχη θέτοντας στόχο την άνοδο.
Ο Γιώργος Ράλλης θα συνεχίσει ως γνωστόν στην προεδρεία και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τους νέους συνεργάτες του. Η διοίκηση έστειλε πάντως και επίσημη πρόσκληση για τη γενική συνέλευση που έχει οριστεί για την Κυριακή στις 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στο Διοικητικό στην Καλαμάτα. Τα θέματα της συνέλευσης είναι: Ενημέρωση – Απολογισμός  δράσης και διαχείρισης – έγκριση – αρχή σχεδιασμού νέας περιόδου Παν προταθησόμενο θέμα.. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.
 Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10 πρωί, ενώ οι εκλογές θα γίνουν 12 με 2 το μεσημέρι.Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου. ‘Όσα μέλη του Σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους έναντι του Σωματείου, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης  μετά από επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας  Χρήστο Λουκά (6944916026) από 6 έως 20:30 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου στο  Στάδιο Καλαμάτας καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως και την  ώρα έναρξης των αρχαιρεσιών στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος. Να σημειωθεί ότι η  ψηφοφορία θα είναι μυστική και θα εκλεγεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι πέντε (5) υποψηφίους ενώ θα εκλεγούν επτά (7) Διοικητικοί Σύμβουλοι και τρεις (3) αναπληρωματικοί, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας η σειρά θα καθοριστεί με κλήρωση.