Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014 21:52

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στην τελική ευθεία για τη γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη γενική συνέλευση της "Μαύρης Θύελλας" που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Διότι κατά τη διάρκειά της θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Το ραντεβού των φίλων της ομάδας έχει δοθεί για την Κυριακή 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα. Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ράλλης και οι περισσότεροι συνεργάτες του συνεχίζουν στην ομάδα, ενώ στο συμβούλιο θα μπουν και νέα πρόσωπα. Εχουμε γράψει ότι ο κ. Ράλλης
έχει κάνει αρκετές επαφές όλο αυτό το διάστημα με επιχειρηματίες της πόλης και βρήκε ανταπόκριση. Μάλιστα αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου πριν τις 6 Ιουλίου, όπου θα παρουσιάσει τους νέους του "συμπαίκτες" και θα αναλύσει το πλάνο για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Στο μεταξύ, οι Γιώργος Μπιστικέας και Μάκης Μουτεβελής που είχαν πάρει την πρωτοβουλία να μιλήσει ο κ Ράλλγς με τον Αλέξη Κούγια με χθεσινή του δήλωση τονίζουν ότι οι ίδιοι μόνο γνωρίζουν για ποιον λόγο δεν προχώρησε αυτή η ιστορία. Ο παλαίμαχος παίκτης της Καλαμάτας και ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων "Ο Λυκούργος". λένε χαρακτηριστικά: "
Επειδή είμαστε οι μοναδικοί μεσολαβητές του Αλέξη Κούγια στην Καλαμάτα και γνωρίζουμε τι συνέβη, καλά θα κάνουν ορισμένοι που βγαίνουν με ανακοινώσεις και υποδείξεις να σιωπούν. Γιατί, όπως συνήθως, κάνουν κακό στην αγαπημένη μας ομάδα.
Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε για να εξηγήσουμε τι έγινε ακριβώς στην υπόθεση του Αλέξη Κούγια με τη "Μαύρη Θύελλα".

Στον Παναιτωλικό ο Κολοβούρης

Την εστία του Παναιτωλικού θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Κολοβούρης, ο οποίος ήταν βασικός σε όλο το δεύτερο γύρο με την Καλαμάτα στη Γ' εθνική, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου.