Παρασκευή, 21 Μάιος 2021 12:14

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛITΣΙΟΥ: Με... μισή ομάδα στην Κεφαλλονιά

Γράφτηκε από τον

Στην Κεφαλλονιά θα βρεθεί την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για να αντιμετωπίσει τον Παλληξουριακό σ’ ένα κρίσιμο ματς για την παραμονή στη Γ’ εθνική.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία έπειτα από τη νίκη με τη Θύελλα Πατρών (3-1), αλλά και με πολλές και σημαντικές απουσίες.
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννέα παίκτες δεν θα μπορέσουν να δώσουν το “παρών” στο μεθαυριανό ματς!
Ο Κώστας Παλαμάρας είδε τους Πιτσιλή, Λιόλιο και Τσουλάκο να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι και να προστίθενται στη λίστα με τους ήδη τραυματίες Τσουκαλά, Οδεμισιώτη, Φωτόπουλο, Δήμα. Ακόμα, ο Γκελγκέρια συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στη Θύελλα Πατρών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός είναι και ο Βλάχος και αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χότζα. Ως εκ τούτου, το Διαβολίτσι θα αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης στην Κεφαλλονιά.
“Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, παρά τα προβλήματα”, λέει στην “Ε” ο τεχνικός του ΑΟΔ Κώστας Παλαμάρας.
Η μεσσηνιακή ομάδα με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση του 9ου ομίλου, αλλά απέχει μόλις ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία είναι ο Παλληξουριακός με 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν δηλαδή το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή, με δεδομένο ότι απομένουν μόνο τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Το Διαβολίτσι θα επιδιώξει να φύγει αλώβητο από το νησί, ώστε να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή.