Πέμπτη, 20 Μάιος 2021 22:01

FOOTBALL LEAGUE: Ισοπαλία 1-1 μεταξύ Αστέρα Βλαχιώτη και Επισκοπής

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το σημερινό εξ' αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και της Επισκοπής, που διεξήχθη στο γήπεδο της Σκάλας.

Ενα καλό αποτέλεσμα για την "Μαύρη Θύελλα" μιας και η κρητική ομάδα έχασε δύο βαθμούς και είναι στο -5 από την Καλαμάτα, με ένα ματς λιγότερο.
Από την άλλη άσχημο ήταν το αποτέλεσμα και για την λακωνική ομάδα που παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Ασπρόπυργο).
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τον Μάρτσεφ, όμως λίγο πριν την ανάπαυλα η Επισκοπή έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Τσιριγώτη.
Στο 54' αποβλήθηκε ο Λάμτσε των φιλοξενούμενων και στο επόμενο λεπτό ο Μάρτσεφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1,
που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Μάγκας, Παπούλης (72′ Βερνάρδος), Μπρακαμόντε, Ευαγγελιδάκης (89′ Πατσαρούχας), Πρίκας, Κορνέζος, Σκεντεράι, Καρβούνης, Μάρτσεφ, Παλιάτσος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (92′ Κουτάντος), Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (57′ Γιαννιώτης), Λίμα, Νάνι (92′ Καραγιάννης), Τσιριγώτης (57′ Τσιόφλιος 85′ Βαρουξάκης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγωνιστικές)
1. Καλαμάτα 22
2. Ρόδος 20
3. Καλλιθέα 18
4. Ιάλυσος 17
-. Επισκοπή 17
6. Αιγάλεω 14
7. Σαντορίνη 13
8. Νίκη Βόλου 10
9. Ασπρόπυργος 7
-. Αστέρας Βλαχιώτη 7
* Τρεις αγώνες λιγότερους έχει ο Ασπρόπυργος
* Δύο αγώνες λιγότερους έχει η Καλλιθέα
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Ρόδος, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Επισκοπή και Αστέρας Βλαχιώτη.