Τρίτη, 25 Μάιος 2021 11:20

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβολή αγώνων στον όμιλο Παμίσου και ΑΟΔ

Γράφτηκε από τον

Ο κορονοϊός... χτύπησε τη Θύελλα Πατρών, που ανακοίνωσε έξι κρούσματα, με συνέπεια να αναβληθεί το εντός έδρας ματς με τη Ζάκυνθο, για την 10η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έγιναν κανονικά την Κυριακή, αλλά το πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί, όσο εκκρεμεί το εν λόγω παιχνίδι. Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές, πρέπει για λόγους αξιοπιστίας, να διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα, με τις ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων.
Πρόκειται άλλωστε για τις πιο κρίσιμες αγωνιστικές της σεζόν, αφού θα ξεκαθαρίσει ο τίτλος και η παραμονή.
Ως εκ τούτου, η ΕΠΟ δεν όρισε διαιτητές για την 11η εμβόλιμη αγωνιστική, αύριο Τετάρτη που περιλαμβάνει το μεσσηνιακό ντέρμπι ανάμεσα στο Διαβολίτσι και τον Πάμισο. Δράση δεν θα έχουμε ούτε την προσεχή Κυριακή 30 Μαϊου.
Το εξ αναβολής ματς Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος θα διεξαχθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τετάρτη 2 Ιουνίου.
Ετσι, η 11η αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουνίου και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα, από ότι αναμενόταν. Αν δεν προκύψουν κρούσματα σε κάποια άλλη ομάδα, οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν 6, 9 και 13 Ιουνίου. Η Ομοσπονδία δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με την διαφαινόμενη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της σεζόν στον 9ο όμιλο. Το βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι δεν θα έχουμε αυτή την Τετάρτη αγωνιστική δραστηριότητα.
Στα προχθεσινά παιχνίδια, το Διαβολίτσι πανηγύρισε σημαντικό διπλό στην Κεφαλλονιά με 1-0 επί του Παλληξουριακού και ισοβαθμεί στην 3η θέση με Ζάκυνθο, Διαγόρα Βραχνέικων, έχοντας όμως μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Εκεί όπου βρίσκεται ο Πάμισος, μετά τη νέα ήττα με 1-2 από το Διαγόρα Βραχνέικων στο γήπεδο του Μελιγαλά. Οι Νησιώτες απέχουν 4 βαθμούς από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και χρειάζονται το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια για να ελπίζουν σε παραμονή.

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές στον 9ο όμιλο

11η αγωνιστική
Παναιγιάλειος - ΠΑΟ Βάρδας
Διαγόρας Βραχνέικων - Αχαϊκή
Διαβολίτσι - Πάμισος
Ναυπακτιακός Αστέρας - Εθνικός Σκουλικάδου
Ζάκυνθος - Παλληξουριακός
Αίας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών
Ρεπό: Tσιλιβή

12η αγωνιστική
Διαγόρας Βραχνέικων - Παναιγιάλειος
Αχαϊκή - Διαβολίτσι
Τσιλιβή – Ναυπακτιακός Αστέρας
Πάμισος - Ζάκυνθος
Εθνικός Σκουλικάδου – Θύελλα Πατρών
Παλληξουριακός - Αίας Γαστούνης
Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας

13η αγωνιστική
Διαβολίτσι – Διαγόρας Βραχνέικων
Ναυπακτιακός Αστέρας - ΠΑΟ Βάρδας
Ζάκυνθος - Αχαϊκή
Θύελλα - Τσιλιβή
Αίας Γαστούνης - Πάμισος
Εθνικός Σκουλικάδου – Παλληξουριακός
Ρεπό: Παναιγιάλειος