Τρίτη, 25 Μάιος 2021 19:55

Προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου

Γράφτηκε από τον
Προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου

Παρότι η κατάκτηση του Κυπέλλου δημιούργησε κύμα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία, ο Ιβάν Σαββίδης έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με σκοπό νέα συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Γεγονός είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας "διαζύγιο", είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες.

Με την απαραίτητη υποσημείωση εκ μέρους του Ρουμάνου τεχνικού πως αν στο ενδιάμεσο παρουσιάζονταν κάτι από το εξωτερικό, τότε τα δεδομένα ενδεχομένως άλλαζαν. Δεν προέκυψε, δεν άλλαξαν από μεριάς του. Αυτό που άλλαξε ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, κάτι που προκάλεσε δεύτερες σκέψεις συνολικά στον οργανισμό αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πέραν του τροπαίου πιστώθηκε και τη βελτίωση του Δικέφαλου το τελευταίο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση άνηκε και ανήκει (όπως πάντα) στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε να επιλέξει μεταξύ της συμφωνίας που προϋπήρχε και είχε γίνει χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου για την επιστροφή του Λουτσέσκου και, από την άλλη μεριά, της παραμονής του λαοφιλέστατου Πάμπλο Γκαρσία.

Πιθανότατα αύριο (25/05) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Λουτσέσκου, αφού επίκειται και ραντεβού με τον Πάμπλο Γκαρσία εντός της ημέρας.

Πηγή: sport24.gr