Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 19:51

Ο Σίμος ανέλαβε την Εθνική Ελπίδων

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Σίμου στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων, αντί του Γιάννη Γκούμα.

Ο Γιώργος Σίμος θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Γκούμα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ αναλαμβάνει άμεσα, αφού στις αρχές Ιουνίου υπάρχουν υποχρεώσεις για την για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23.

Με την πρόσληψη του Σίμου επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου στο Show Must Go On Live της προηγούμενης εβδομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για Σίμο

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Σίμο, στον οποίο ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23 αρχής γενομένης από τον αγώνα Λιχτενστάιν-Ελλάδα στις 5 Ιουνίου.

Με την ευκαιρία της συμφωνίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θεόδωρος Ζαγοράκης καλωσόρισε τον κ. Σίμο στις Εθνικές Ομάδες: "Ο Γιώργος δουλεύει με ενθουσιασμό, συμπεριφέρεται με ταπεινότητα και ταιριάζει στο προφίλ των ανθρώπων που θέλουμε να εργάζονται στις Εθνικές Ομάδες. Τον καλωσορίζω στην Εθνική και του εύχομαι καλή επιτυχία".

Δήλωση Τεχνικού Δ/ντη Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη:

«Γνωρίζουμε πώς δουλεύει ο Γιώργος Σίμος και αυτός είναι ο λόγος που επελέγη για το επόμενο βήμα στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Δήλωση Γιώργου Σίμου:

"Με χαρά αναλαμβάνω το καθήκον του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, το οποίο, πέραν της επαγγελματικής του διάστασης, αποτελεί και μεγάλη τιμή. Πάντα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία και θεωρώ ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή.

Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ, επίσης, όλους όσοι εργάζονταν στην ομάδα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως τον κ. Γιάννη Γκούμα. Θα επιχειρήσουμε να αξιοποιήσουμε τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα και να προσθέσουμε κάποια νέα στοιχεία σε αυτήν.

Εκτός από τους αγωνιστικούς στόχους - διακρίσεις, σκοπός μου είναι να συνδράμω στην ομαλή μετάβαση παικτών από την Εθνική Ελπίδων στην Εθνική Ανδρών. Πάνω απ’ όλα, πάντως, θα δουλέψουμε με νοοτροπία βασισμένη σε αρχές και αξίες που πρεσβεύει η χώρα μας, γιατί φορώντας το εθνόσημο εκπροσωπούμε την ιστορία και τον πολιτισμό της. Αρχίζει μια ωραία πρόκληση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ