Παρασκευή, 28 Μάιος 2021 16:32

Παναθηναϊκός: Συμφωνία για 3 χρόνια με Αλεξανδρόπουλο!

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έφτασαν σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει σημαντική αύξηση αποδοχών! Δεν συμπεριλήφθηκε ρήτρα στην σύμβαση του διεθνούς μέσου!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το πιο σπουδαίο project του Παναθηναϊκού και ο σύλλογος το απέδειξε στην πράξη! Οι «πράσινοι» βρήκαν την χρυσή τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και συμφώνησαν για νέο τριετές συμβόλαιο! Το προηγούμενο τελείωνε το καλοκαίρι του 2022. Όλο αυτό το διάστημα η διαφωνία είχε να κάνει με την χαμηλή ρήτρα που ζητούσαν οι εκπρόσωποι του παίκτη(1,5 εκατομμύριο ευρώ), ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει υπήρχε σιγουριά για ολοκλήρωση του deal, μετά την αρχική βάση συμφωνίας στο πρώτο ραντεβού. Εξάλλου, τόσο ο σύλλογος όσο και ο ποδοσφαιριστής ήθελαν να συνεχίζουν μαζί!

O Παναθηναϊκός ανέβασε σημαντικά την προσφορά του για τις ετήσιες απολαβές του 20χρονου μέσου, όπως και τα μπόνους και ταυτόχρονα η πλευρά του παίκτη απέσυρε την επιθυμία για ρήτρα. Κάτι που, ορθά, ήθελαν εξαρχής στο «πράσινο στρατόπεδο» για να μπορέσουν στο μέλλον να έχουν το πάνω χέρι σε μία πιθανή διαπραγμάτευση πώλησης. Έτσι, λοιπόν, ρήτρα δεν συμπεριλήφθηκε στην νέα σύμβαση του Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος θα υπογράψει όταν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ