Παρασκευή, 28 Μάιος 2021 17:25

Μαρκόφσκι στον "Κόσμο των Σπορ": "Εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μαρκόφσκι στον "Κόσμο των Σπορ": "Εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι" (βίντεο)

Στην αθλητική εκπομπή ο "Κόσμος των Σπορ" της ΕΡΤ3 μίλησε σήμερα ο επιθετικός της "Μαύρης Θύελλας" Μάρκο Μαρκόφσκι.

Ο Σέρβος άσος που προχθές Τετάρτη είχε γενέθλια (έκλεισε τα 35 του χρόνια) αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, λέγοντας πως είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και πως η Καλαμάτα με την Καλλιθέα και ορισμένες άλλες ομάδες δίνουν μάχη για την άνοδο.
"Αυτή τη στιγμή εμείς είμαστε πρώτοι, έχουμε μια καλή ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίκτες. Υπάρχουν ακόμη ορισμένοι ταλαντούχοι νεαροί και ένας έμπειρος προπονητής, όπως ο Νίκος Αναστόπουλος. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να τερματίσουμε εμείς πρώτοι και να πάρουμε την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία", είπε ο Σέρβος φορ.

Τι είπε για το μπαράζ Παναιτωλικός - Ξάνθη

Ο Μαρκόφσκι στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για το μπαράζ ανόδου μεταξύ του Παναιτωλικού και της Ξάνθης, μιας και έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.
"Και οι δύο ομάδες αξίζουν να παίζουν στην πρώτη κατηγορία. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και πιστεύω πως θα είναι ένας συγκλονιστικός αγώνας. Και στις δύο ομάδες πέρασα πολύ καλά, τις αγάπησα και τις δύο και όποια και αν είναι του χρόνου στη Super League 1 θα χαρώ. Θα είναι άδικο η μια από τις δύο να παίζει και του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία", κατέληξε ο έμπειρος φορ της "Μαύρης Θύελλας".