Τρίτη, 01 Ιούνιος 2021 20:08

Επιστροφή Αντσελότι για 3 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Γράφτηκε από τον

Ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε ξανά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για να την οδηγήσει στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Ο Κάρλο Αντσελότι ξανά στον πάγκο των «μερένγκες». Ο Ιταλός τεχνικός οποίος στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιδείξει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία με 74,7%, υπέγραψε με τους Μαδριλένους για την επόμενη τριετία και το απόγευμα της Τετάρτης θα ανακοινωθεί επίσημα.

Ο 61χρονος Ιταλός πρώην προπονητής της Έβερτον κάθισε στον πάγκο της Βασίλισσας από το 2013 έως το 2015 κατακτώντας το Copa del Rey, το Champions League, το ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μάλιστα, σε αυτή τη διετία 2013-2015, ο Ιταλός τεχνικός είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ανά ματς (2,36), τα περισσότερα τέρματα ανά παιχνίδι (2,71), τα λιγότερα γκολ παθητικό (0,87), το μεγαλύτερο σερί νικών (22) και το μεγαλύτερο σερί με clean sheet (8).

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό το οικονομικό κομμάτι, ωστόσο στην Εβερτον, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024 έπαιρνε 12 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ιταλό ήταν άμεσες και η συμφωνία επιτεύχθηκε άμεσα. Ο Αντελότι δεν ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα, ούτε καν το δεύτερο. Ωστόσο, ο Μαξ Αλέγκρι επέστρεψε στη Γιουβέντους, ενώ για τον Ποτσετίνο με τον οποίο υπήρξαν συζητήσεις η Παρί έβαλε... stop! Oι Μαδριλένοι επικοινώνησαν και με τον Αντόνιο Κόντε, αλλά αυτή η λύση δεν προχώρησε, γιατί οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν πως δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία!

Πηγή: gazzetta.gr