Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2021 11:38

Ξανά στον “αέρα” η Γ’ εθνική - Νέα αναβολή στο Θύελλα Πατρών - Ζάκυνθος

Γράφτηκε από τον
Ξανά στον “αέρα” η Γ’ εθνική - Νέα αναβολή στο Θύελλα Πατρών - Ζάκυνθος

Από αναβολή σε... αναβολή και ξανά στον “αέρα” το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στον 9ο όμιλο, στον οποίο μετέχουν ο Πάμισος και το Διαβολίτσι.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει με το ματς Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος δεν θα κλείσει ούτε σήμερα, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πλέον είναι αβέβαιο αν και πότε θα... ολοκληρωθεί.
Η εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική, αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο “Φ. Αραβαντινός”, με την ΕΠΟ να ορίζει μάλιστα τη Δευτέρα και οι διαιτητές. Χθες όμως, η Θύελλα Πατρών (φωτό) ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού στα μοριακά τεστ που έγιναν και η ΕΠΟ αφότου ενημερώθηκε, αποφάσισε την εκ νέου αναβολή της αναμέτρησης.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο και επειδή βρέθηκαν πέντε ή παραπάνω κρούσματα σε δύο διαδοχικούς ελέγχους, αναστέλλονται για 7 μέρες οι ομαδικές προπονήσεις στη Θύελλα.
Κάτι που σημαίνει ότι η πατρινή ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί ούτε την Κυριακή. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα κάνει η Ομοσπονδία; Θα ορίσει κανονικά την Κυριακή την 11η αγωνιστική στον 9ο όμιλο και θα διεξαχθεί αργότερα το εξ αναβολής ματς ή θα πάει και άλλο πίσω το πρωτάθλημα;
Θυμίζουμε, ότι η 11η αγωνιστική, που περιλαμβάνει το μεσσηνιακό ντέρμπι Διαβολίτσι – Πάμισος επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη 26 Μαΐου και η 12η την Κυριακή 30 Μαΐου. Τα κρούσματα στη Θύελλα Πατρών όμως, είχαν ως συνέπεια τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού για λόγους αξιοπιστίας και ισονομίας, θα πρέπει οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές να διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα και χωρίς εκκρεμότητες. Ο χρόνος όμως πιέζει (αφού υπάρχουν και τα μπαράζ ανόδου μετά το τέλος του πρώτου γύρου) και η ΕΠΟ καλείται να λύσει το πρόβλημα στον 9ο όμιλο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ