Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 12:21

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστολή σε Αυγενάκη, ΕΠΟ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

Να διεξαχθούν τα εξ αναβολής ματς στον 9ο όμιλο πριν τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ζητά ο Πάμισος με επιστολή του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ.

Η ομάδα της Μεσσήνης τονίζει την κρισιμότητα των τελευταία αγωνιστικών, καθώς είναι μικρές οι βαθμολογικές διαφορές και το αποτέλεσμα ενός μόνο αγώνα είναι ικανό να διαφοροποιήσει τη βαθμολογική θέση και την τελική έκβαση της σεζόν.
Για λόγους λοιπόν αξιοπιστίας και ισονομίας ζητά την αναβολή των τελευταίων τριών αγωνιστικών μέχρι να κλείσουν οι εκκρεμότητες (έχουν αναβληθεί τα ματς Θύελλα Πατρών Ζάκυνθος και Αίας Γαστούνης – Ζάκυνθος).
Επίσης στην επιστολή τονίζεται ότι πρέπει οι τελευταίες αγωνιστικές να γινουν την ίδια μέρα και ώρα, ώστε να διασφαλιστεί το κύρος της διοργάνωσης, το οποίο και θα “Πληγεί ανεπανόρθωτα σε περίπτωση που οποιαδήποτε ομάδα δύναται να γνωρίζει εκ των προτέρων τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων τους οποίους χρειάζεται για να επιτύχει τους αγωνιστικούς στόχους της”, αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.
Η ΕΠΟ πάντως όρισε χθες διαιτητές για την 11η αγωνιστική, που σημαίνει ότι ο 9ος όμιλος επιστρέφει στη δράση την Κυριακή, παρότι υπάρχουν εκκρεμότητες.