Σάββατο, 05 Ιούνιος 2021 19:12

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-2: Σπουδαίος βαθμός με... ήρωα τον Ταϊρη!

Γράφτηκε από τον
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-2: Σπουδαίος βαθμός με... ήρωα τον Ταϊρη!

Εναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League κατέκτησε σήμερα η Καλαμάτα, που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Με αυτό τον βαθμό η “Μαύρη Θύελλα” έφτασε τους 29 και είναι στο +3 από τη δεύτερη Ρόδο που παίζει αύριο εκτός έδρας με το Αιγάλεω, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Η Μεσσηνιακή ομάδα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, κινδύνευσε ουκ ολίγες φορές από τους Βολιώτες, όμως είχε σε μεγάλη μέρα για μια ακόμη φορά τον γκολκίπερ της Δημήτρη Ταϊρη! Ο 31 χρονος τερματοφύλακας έπιασε πέναλτι (με το σκορ στο 1-1) και πραγματοποίησε ακόμη 2-3 φοβερές αποκρούσεις. Αυτή ήταν η τέταρτη εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη με γκολ, μιας και οι τρεις προηγούμενες ήταν με 0-0.

Η Νίκη Βόλου που ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης προηγήθηκε στο 13’ με κεφαλιά του Ροχάνο, όμως η “Μαύρη Θύελλα” έφερε το ματς στα ίσια στο 23’ με εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε.
Στο 59’ ο Ταϊρης απέκρουσε με τα πόδια το πέναλτι του Λούκας Γκαρσία, όμως στο 65’ και πάλι ο Ροχάνο έγραψε από κοντά με πλασέ το 2-1.
Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν το έβαλε κάτω και έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με έναν παίκτη που ήρθε από τον πάγκο... Συγκεκριμένα στο 78’ ο Ηλιόπουλος μετά από κάθετη πάσα του Παυλίδη, με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-2!
Να σημειωθεί πως και στο ματς του πρώτου γύρου στο Στάδιο, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (0-0), ενώ αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία που φέρνουν οι δύο ομάδες στο Βόλο!
Οσον αφορά την προϊστορία 4 νίκες έχει η Καλαμάτα, 3 η Νίκη Βόλου και η σημερινή ήταν η 6η ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"