Τετάρτη, 09 Ιούνιος 2021 17:39

Λουτσέσκου: «Δε σκέφτομαι το παρελθόν - Έρχομαι με ενθουσιασμό στον ΠΑΟΚ»

Γράφτηκε από τον
Λουτσέσκου: «Δε σκέφτομαι το παρελθόν - Έρχομαι με ενθουσιασμό στον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για τη νέα θητεία στον Δικέφαλο και όσα περιμένει να συναντήσει.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Sport Total» της Ρουμανίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε τις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος, τις σκέψεις του σχετικά με το νέο ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τις ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αρχίζει στα τέλη Αυγούστου κι εμείς στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στα τέλη του Ιουνίου. Θα έχει πολλή ζέστη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να ξεπεράσουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η πρώτη προπόνηση στις 09:00 το πρωί και η δεύτερη το απόγευμα στις 18.45!

Πηγαίνω στον ΠΑΟΚ με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το βλέπω σαν μια νέα εμπειρία, δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας… διαγωνισμός με μεγάλες αντιπαλότητες κι αυτό δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, κάθε χρόνο.

Ένιωσα μεγάλη πίεση και στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα. Είναι αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα στην αρχή, γιατί δεν μας δέχθηκε εύκολα ο κόσμος. Όλοι ήθελαν τον τίτλο, ακόμη και με απαιτητικό τόνο και ήταν καλό ότι στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα. Στο δρόμο, περπατώντας, δεν με ενοχλούσε κανείς. Σε αντίθεση με τη Σαουδική Αραβία, που δεν μπορούσα να βρω τη ησυχία μου βγαίνοντας στην πόλη. Όλοι ήθελαν το Champions League».

Πηγή: sdna.gr